Trageri la sorti • Electrocasnice

Concurs: Castiga unul dintre cele doua aspiratoare Philips Performer Expert!

Adăugat de concursoman în data de 2014.12.02 • 2106 vizualizări

concurs Philips

Philips inscrieri in clasa A!

Concursul se va desfășura în perioada 27 noiembrie - 26 decembrie 2014.

Participantul la Concurs trebuie să se inscrie pe site-ul concursului în secțiunea philips.libertatea.ro și să completeze un quiz cu patru întrebări, cu privire la caracteristicile noilor aspiratoare Philips din Clasa A și a noilor etichete energetice. Fiecare întrebare are câte trei variante de răspuns. Mai multe variante de răspuns pot fi corecte.

După ce a răspuns la toate întrebările, în funcție de variantele selectate, participantul va primi și rezultatele, constând într-un punctaj corespunzător și un mesaj însoțitor.

Ulterior, pentru a fi declarat înscris în concurs, participantul trebuie să completeze într-un formular de înscriere datele personale.

Câștigătorii consursului vor fi desemnați prin tragere la sorți. La tragerea la sorți vor participa toți cei înscriși în concurs, indiferent dacă au răspuns corect sau nu la întrebări, și indiferent de punctajul obținut. 

Se vor oferi două premii, constând în două aspiratoare de tip Performer Expert Aspirator cu sac cu următoarele caracteristici: clasă de eficienţă energetică A, Tehnologie AirflowMax, Cap aspTriActiveMax, Antialergic.

Anunțarea câștigătorilor se va face la pe data de 10 ianuarie 2015

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS