Telefoane • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 96 de smartphone-uri 4G Allview sau Philips cu abonament Optim Nelimitat!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.12 • 1979 vizualizări

concurs Pro FM

Descopera indiciul zilei in magazinele Digi si castiga premii cu viteza 4G de la Digi Mobil si ProFM!

Vino in orice magazin Digi, in perioada 12.10 - 12.11.2015, gaseste indiciul zilei, trimite-l prin SMS la 1872 (numar cu tarif normal) si te rasplatim cu premii!

Asculta in fiecare dimineata Pro FM si afla daca esti unul dintre cei trei castigatori zilnici. Punem la bataie zilnic 3 smartphone-uri 4G de la Digi Mobil cu abonament Optim Nelimitat gratuit, un an de zile! 

Alegi chiar tu ce smartphone 4G din oferta Digi Mobil vrei sa castigi!

Poti sa navighezi la viteze de pana la 150 Mbps si primesti pana la* 15 GB de trafic pentru vitezele maxime, pe care ii poti utiliza in reteaua noastra 4G! Vezi aici si acoperirea retelei.

Digi Mobil si ProFM organizeaza in perioada 12 octombrie – 12 noiembrie 2015, concursul „Castiga premii cu viteza 4G de la Digi Mobil si ProFM!”, cu premii zilnice care constau in smartphone-uri compatibile 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600), din gama producatorilor Allview si Philips, precum si abonamente Optim Nelimitat, gratuite pentru o perioada de 12 luni.

Inscrierea in concurs presupune ca participantii sa intre intr-unul din magazinele Digi sau intr-un punct de prezenta al companiei, sa gaseasca indiciul zilei si sa-l trimita printr-un SMS la numarul 1872 (tarif normal).

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi anuntati in matinale de la ProFM, „Matinal cu Andrei Gheorghe si Greeg”, de luni pana vineri si „Matinal de weekend cu Ramon Cotizo”, sambata si duminica, precum si pe site-ul RCS - RDS si Pro FM. Astfel, in fiecare zi, in perioada 13 octombrie - 13 noiembrie va avea loc cate o tragere la sorti, in urma careia trei norocosi vor castiga cate un premiu compus dintr-un telefon Allview sau Philips si un abonament Optim Nelimitat, oferit gratuit pentru o perioada de 12 luni.

Cu abonamentul Optim Nelimitat, castigatorii beneficiaza de convorbiri nelimitate in orice retea nationala si in retelele internationale fixe si pana la 3000 de minute in retelele internationale mobile, trafic de date mobile de pana la 15 GB pe luna, care vor putea fi consumati in reteaua Digi Mobil 3G si 4G si pana la 200 MB/luna pentru date in roaming national, pe care ii pot utiliza gratuit.

Digi Mobil pune in joc 96 de smartphone-uri 4G (LTE TDD in banda 38 LTE TD 2600) din gama producatorilor Allview (Allview E3 Living, Allview P5 Energy, Allview E4 Lite, Allview E4) si Philips (Philips S396, Philips V526), dintre care castigatorii pot alege modelul preferat, precum si 96 de abonamente Optim Nelimitat.

Concursul se desfasoara in cele peste 300 de magazine Digi si puncte de prezenta RCS - RDS, la nivel national si este destinat atat clientilor existenti cat si non-clientilor companiei care participa pe durata campaniei.

provident.ro


PARTICIPA LA CONCURS