101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 9 ceasuri Timex T49940!

 admin  2015.06.30  Diverse,Trageri la sorti  1557

concurs WatchShop

Perioada in care se va desfasura promotia „Turul Romaniei” este 29.06.2015 - 30.08.2014, inclusiv. Extragerile se vor efectua saptamanal, in fiecare zi de marti, pentru saptamana anterioara. La finalul fiecarei extrageri, concurentul castigator va primi drept premiu un ceas Timex T49940.

Procedura: Trimite cel putin 2 poze cu ceasul tau alaturi de un obiectiv turistic din Romania la adresa de mail concurs@watchshop.ro, mentioneaza exact locatia unde au fost facute si poti castiga cate un ceas Timex T49940 pe saptamana! Cele mai inspirate poze vor fi postate pe pagina de Facebook WatchShop.ro! 

Concursul se desfasoara pe parcursul a 9 saptamani iar la finalul fiecarei saptamani, persoanele care trimit poza in saptamana respectiva, sunt inscrise automat la tragerea la sorti, care va avea loc in fiecare marti! Pentru ultima saptamana a concursului, vor participa la extragere toate pozele trimise, pe parcursul celor 9 saptamani!

Regula de baza: Brandurile de ceasuri participante trebuie sa se regaseasca pe site-ul WatchShop.ro, chiar daca nu au fost achizitionate de la noi!

Premiile promotie vor fi 9 ceasuri Timex T49940.

Cele 9 ceasuri vor fi acordate castigatorilor in urma tragerilor la sorti.


PARTICIPA LA CONCURS

Turul Romaniei castiga ceas concurs WatchShop concursuri online castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.