Acest concurs a expirat în data de 2015-08-31. Vezi concursurile active aici.
Turul Romaniei.

Perioada in care se va desfasura promotia „Turul Romaniei” este 29.06.2015 - 30.08.2014 , inclusiv. Extragerile se vor efectua saptamanal, in fiecare zi de marti, pentru saptamana anterioara. La finalul fiecarei extrageri, concurentul castigator va primi drept premiu un ceas Timex T49940.

Procedura: Trimite cel putin 2 poze cu ceasul tau alaturi de un obiectiv turistic din Romania la adresa de mail concurs@watchshop.ro, mentioneaza exact locatia unde au fost facute si poti castiga cate un ceas Timex T49940 pe saptamana! Cele mai inspirate poze vor fi postate pe pagina de Facebook WatchShop.ro! 

Concursul se desfasoara pe parcursul a 9 saptamani iar la finalul fiecarei saptamani, persoanele care trimit poza in saptamana respectiva, sunt inscrise automat la tragerea la sorti, care va avea loc in fiecare marti! Pentru ultima saptamana a concursului, vor participa la extragere toate pozele trimise, pe parcursul celor 9 saptamani!

Regula de baza: Brandurile de ceasuri participante trebuie sa se regaseasca pe site-ul WatchShop.ro, chiar daca nu au fost achizitionate de la noi!

Premiile promotie vor fi 9 ceasuri Timex T49940 .

Cele 9 ceasuri vor fi acordate castigatorilor in urma tragerilor la sorti.