Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-02-26. Vezi concursurile active aici.
Luna decembrie aduce in statiile Petrom 8.500.000 de premii garantate!

Fiecare vizită în stațiile de distribuție Petrom, în perioada 01 decembrie 2015 - 25 ianuarie 2016, îți oferă ocazia de a câștiga unul dintre cele 8.500.000 de premii instant sau premii în reduceri considerabile de preț valabile pentru toate produsele și serviciile înscrise în promoția "Premii garantate pentru fiecare șofer!".

În perioada campaniei, achiziționează în stațiile Petrom carburanți, produse din magazin, servicii de spălătorie în valoare de minimum 75 de lei (TVA inclus) pe același bon și primești gratuit un talon răzuibil, ce conține garantat un premiu. Alimentează de minimum 75 lei (TVA inclus) din orice tip de carburant premium Extra (Benzină Extra 99, Motorină Extra) și primești 2 taloane răzuibile cu premii garantate.

Doar răzuind talonul pe loc poți afla ce premiu ai câștigat!

Un premiu instant îți poate aduce premii în carburant cu valori cuprinse între 50 și 200 lei, sau un produs non petrolier respectiv: o tabletă, o racletă de gheață, un tricou, o băutură caldă, un sac de umăr sau orice alt produs înscris în promoție. Dacă ai câștigat un premiu instant, acesta se găsește numai în stația în care ai primit și răzuit talonul și poți intra pe loc în posesia lui.

Dacă ai câștigat unul dintre premiile cu reduceri de preț, reducerea este valabilă doar pentru produsul înscris pe talonul răzuibil și poate fi folosită oricând, până la data de 22.02.2016, în toate stațiile Petrom în care produsul respectiv se află la comercializare. Reducerile de preț se aplică la servicii și produse selectate din magazinele stațiilor Petrom și spălătorii precum: reduceri la odorizanți; selecții de vinuri; CD-uri audio; Coca Cola și multe altele. Reducerile de pe mai multe taloane nu se cumulează pentru a obține o reducere mai mare.

Fac excepție și nu participă la promoție următoarele tipuri de produse și servicii: rovignetele care prin natura lor reprezintă taxe plătite la bugetul statului și transferul de bani, achizițiile de RCA și plățile  de utilități.

In cadrul promotiei se vor acorda 8.500.000 de premii garantate, dupa cum urmeaza:

  • 10.000 de premii constand in bonuri valorice pentru carburant auto:
    • 1.000 x Bonuri valorice de carburant auto in valoare totala 200 lei inclusiv TVA;
    • 2.000 x Bonuri valorice de carburant auto in valoare totala 100 lei inclusiv TVA;
    • 7.000 x Bonuri valorice de carburant auto in valoare totala 50 lei inclusiv TVA;
  • 457.050 de premii constand in produse nonpetroliere;
  • 8.032.950 de premii constand in reduceri procentuale sau in valoare fixa, aplicate la achizitia de servicii si produse nonpetroliere din statiile de distributie carburant operate sub brand Petrom;

Modalitatea de plată acceptată pentru produsele și serviciile participante în promoție este: numerar, carduri (bancare; de flota auto), bonuri valorice de carburant auto, tichete de masă și cadou ale principalilor emitenți tichete din piață.

Notă: Taloanele răzuibile se vor acorda în limita stocului disponibil în fiecare stație de distribuție carburant operată sub brand Petrom și participantă la Promoție.