Acest concurs a expirat în data de 2015-01-10. Vezi concursurile active aici.
Super filmele iti aduc super smartphone-uri LG.

Urmărește în fiecare weekend, cu Orange TV Go, filmul recomandat, răspunde corect la întrebările despre acesta și poți să câștigi prin tragere la sorți un smartphone LG G3s.

Ce trebuie să faci:

  • urmărește gratuit filmul recomandat în fiecare vineri sau sâmbătă, pe perioada concursului, în pagina de Facebook a Orange România prin aplicația Orange TV Go sau pe tvgo.orange.ro
  • accesează secțiunea dedicată concursului din pagina de Facebook a Orange România și răspunde corect la întrebările despre filmul văzut în weekend, de luni până joi. Dacă ai răspuns corect la întrebări, ești înscris automat la tragerea la sorți săptămânală pentru unul din cele două smartphone-uri LG G3s.
  • poți să vezi filmul recomandat pe tvgo.orange.ro, de pe un calculator, sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în App Store sau Play Store
  • intră în aplicație folosind numele de utilizator și parola contului tău online Orange. Dacă nu ai deja cont, îți poți crea unul aici.

Concursul se desfășoară în perioada 15 decembrie 2014 – 9 ianuarie 2015.

Vizualizarea filmului recomandat este gratuită, însă traficul de date corespunzător accesării va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Premiile oferite de Organizator Participantilor desemnati castigatori ai Promotiei, in urma tragerii la sorti, consta in:

  • 8 telefoane smartphone LG G3s in valoare de 150 EUR (TVA inclus), fiind acordate cate doua telefoane LG G3s saptamanal catre doi castigatori diferiti extrasi in urma tragerii la sorti

Tragerea la sorti pentru acordarea Premiilor se va realiza saptamanal, dupa cum urmeaza: in data de 22 decembrie 2014, 29 decembrie 2014, 5 ianuarie 2015 si 12 ianuarie 2015, la sediul Organizatorului.