Acest concurs a expirat în data de 2017-08-01. Vezi concursurile active aici.
Andiamo! Drumul te asteapta. Indiferent unde visezi sa calatoresti vara asta, fa-o cu eleganta si relaxarea unui italiano vero.

Campania promoţională ”Peroni National Consumer Promo” este organizată şi se desfășoară pe teritoriul României în perioada 15 mai 2017 - 31 iulie 2017 în magazinele Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, Kaufland, Metro, Selgros din intreaga tara, locaţiile fiind semnalate cu materialele de comunicare ale prezentei campanii.

Produsele participante la prezenta campanie sunt:

  • Peroni pachet 6x0.5 L doza;
  • Peroni pachet 6x0.33 L sticla;

Pentru a participa la prezenta campanie, participanţii trebuie:

  1. Să aibă 18 ani împliniți la data începerii campaniei;
  2. Să achiziţioneze, în perioada campaniei, produsele participante din locaţiile participante la prezenta promoție;
  3. In cazul achizitionarii produselor participante la promoție, fiecare participant are dreptul sa intre pe site-ul www.peroniitaly.ro, in pagina dedicata promotiei si sa se inscrie, completand un formular cu urmatoarele campuri: nume si prenume, data nasterii, nr. telefon, e-mail, orasul de resedinta, denumirea magazinului din care a achizitionat produsele, numarul si data bonului fiscal;

Premiile oferite în cadrul prezentei campanii promoţionale:

  • 8 x scuter italian

Premiul inscris in campanie – 1 scuter italian – va fi acordat prin tragere la sorti prin intermediul programului random.org. Extragerea se va realiza la sediul agentiei Godmother, in prezenta unui notar, in data de 15 August 2017. Se vor extrage un castigator si doua rezerve (rezerva 1 si rezerva 2).