Acest concurs a expirat în data de 2016-06-27. Vezi concursurile active aici.
Starneste o reactie pofticioasa in lant si poti castiga pe loc unul dintre cele 60 de premii Kit Mixtett.

Promotia “E timpul pentru super oferta Mixtett” va incepe pe data de 30 mai 2016, ora 12:00:00 si va dura pana pe data de 26 iunie 2016, ora 23:59:59.

Pentru a se inscrie in aceasta campanie, participantul trebuie:

  • sa intre pe website-ul campaniei;
  • sa apese butonul “start joc”;
  • sa completeze formularul cu datele personale, necesare pentru contact in eventualitatea unui castig;
  • sa aleaga un triunghi de branza topita Hochland Mixtett si sa dea click pe el;

Este considerat castigator participantul al carui click pe unul dintre triunghiuri a generat o reactie in lant a celorlalte triunghiuri, determinand caderea tuturor triunghiurilor si formarea unui cerc si caruia i-a fost afisat mesajului prin care este informat de calitatea sa de castigator. In cazul in care nu sunt doborate toate triunghiurile (nu este generata o reactie in lant si formarea unui cerc), incercarea este necastigatoare si participantul mai are dreptul la doua incercari in ziua respectiva.

Un participant are dreptul la trei incercari pe zi, in fiecare zi de campanie, pe toata durata campaniei. 

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • 60 x Kit gama completa Mixtett: contine 1 x Mixtett Con Carni, 1 x Mixtett Picanteria, 1 x Mixtett Mediteraneo, 1 x Mixtett Classico, 1 x Mixtett Formaggi, si o gentuta frigorifica.

Premiile vor fi transmise castigatorilor in maxim 30 de zile lucratoare de la data validarii de catre organizator.

Un participant are dreptul sa castige un singur premiu pe intreaga durata a campaniei.

Premiile se vor acorda prin momente norocoase. Inainte de inceperea campaniei, va avea loc o extragere aleatoare prin care se vor desemna momentele norocoase pentru cele 60 de premii oferite in cadrul promotiei. Tragerea la sorti va avea loc la sediul Agentiei si va fi asistata de un notar public. 

Pentru fiecare zi de concurs din perioada 30 mai 2016 – 02 iunie 2016 se vor extrage 3 momente norocoase. In total se vor extrage 12 momente norocoase (3 momente x 4 zile) pentru premiile instant acordate in perioada 30 mai 2016 – 02 iunie 2016.

Pentru fiecare zi de concurs din perioada 03 iunie 2016 – 26 iunie 2016 se vor extrage 2 momente norocoase. In total se vor extrage 48 de momente norocoase (2 momente x 24 zile) pentru premiile instant acordate in perioada 03 iunie 2016 – 26 iunie 2016.

Momentele castigatoare vor avea urmatorul format [zi/ora/minut/secunda] pentru fiecare premiu. Un moment castigator este cuprins intre ora:minutul:secunda desemnat castigator, dar nu mai tarziu de ultima secunda inaintea inceperii urmatorului moment norocos. Asadar, un premiu poate fi castigat de Participantul care a doborat triunghiurile, generand o reactie in lant, accesand website-ul campaniei in ora:minutul:secunda desemnate moment castigator sau imediat dupa momentul desemnat castigator, dar nu mai tarziu de ultima secunda inaintea inceperii urmatorului moment norocos.

Astfel, pe toata durata campanei vor exista 60 de momente castigatoare in urma carora vor fi acordate cele 60 de premii constand in kituri complete Mixtett.