Acest concurs a expirat în data de 2015-02-16. Vezi concursurile active aici.
El te-a cucerit! Tu il poti castiga! Primul sezon din Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii poate fi al tau, in format complet pe DVD.

Concursul începe la data de 29 septembrie 2014, ora 12:00 si se va desfasura pâna la data de 15 februarie 2015, ora 23:59.

În cadrul acestui concurs, Organizatorul ofera 60 de premii ce constau in 60 de box-uri cu Sezonul 1 pe DVD al serialului Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii. Adica, un premiu consta intr-un box cu Sezonul 1 pe DVD al serialului Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii,

Pentru a participa la Concurs si pentru a putea castiga, Participantii trebuie sa urmeze urmatoarele etape:

  • Sa acceseze pagina de Facebook dedicata Concursului
  • Participantul sa fie sau sa devina "Fan" al paginii dedicate serialelor turcesti ale postului de televiziune Kanal D  de pe reteaua sociala Facebook, prin apasarea butonului denumit "LIKE" (în limba engleza)/ "Îmi Place" (în limba româna) prezent în pagina de Facebook "Imi plac serialele turcesti"
  • Sa acceseze posturile care anunta concursul in fiecare luni, in perioada 29 septembrie 2014 – 15 februarie 2015 si sa raspunda corect la intrebarea adresata in acel post pana in ziua de duminica a acelei saptamani, la ora 23:59.

Dupa fiecare saptamana de concurs, in fiecare luni la ora 10:00, vor fi extrasi,  3 castigatori care vor fi anuntati pe pagina de Facebook dedicata Concursului printr-o postare.