Castiga unul dintre cele 6 smartwatch-uri Samsung Gear Fit
74
concursuri
active
Premii
in valoare de

409.24
miliarde de lei,
adica

409.239.387,00
RON
11514
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 6 smartwatch-uri Samsung Gear Fit!

 admin  2015.12.18  Diverse,Trageri la sorti  1783

concurs Kiss FM

Kiss FM și Vodafone te premiază cu un smartwatch Samsung Gear Fit, dacă ai dezlegare la idei. Pentru că de acum la cartela Vodafone primești net și telefon când te sună prietenii noi ne-am gândit să te pregătim deja.

Imaginează-ți că mai ai 10 mb de net și e abia jumătatea lunii. Scrie la comentarii cum ți-ai convinge prietenii să te sune ca să câștigi cât mai mulți mega și vei intra în tragerea la sorți pentru un smartwatch Samsung Gear Fit cadou de Sărbători!

I-ai provoca la teste de cultură generală? I-ai pune să îți explice cum ajungi pe jos până-n Mongolia? Fii pus pe șotii ca de obicei și zi-ne ce idei trăsnite îți vin în cap!

Campania se va desfasura, incepand cu data de 04 decembrie 2015 si pana la data de 03 ianuarie 2016, inclusiv.

Pentru inscrierea in campanie, un utilizator trebuie sa inregistreze o singura data, un cont cu o adresa de email valida, nume complet, adresa, data nasterii si telefon mobil.

In sectiunea de concurs de pe www.kissfm.ro, participantii vor trebui sa lase un comentariu cat mai creativ care sa raspunda la intrebarea ”Tu cum ti-ai convinge prietenii sa te sune?”.

În cadrul campaniei se vor acorda in total: 

Castigatorii premiilor vor fi desemnati aleator, cu ajutorul unui soft de extragere random. Castigatorii campaniei vor fi anuntati saptamanal pana pe data de 04 ianuarie 2016, in fiecare duminica, de catre organizator pe kissfm.ro.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga premii smartwatch Samsung Gear Fit concurs smartwatch castiga smartwatch