Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Regula numarul 1 pentru orice fata? Fii de Neoprit!

Societatea încă are idei preconcepute despre fete.

Vizionează clipul #caofată “De Neoprit”, scrie-ne un comentariu și spune-ne ce limitări ai întâmpinat tu și cum le-ai depășit.

Noul videoclip Always #caofată „De Neoprit” dezvăluie modul în care prejudecățile sociale limitează evoluția firească a fetelor. Un experiment social realizat recent de Always arată că multe dintre fetele din ziua de azi se simt limitate de așteptările societății față de femei. În realitate, cel mai recent sondaj Always arată că 72% dintre fete consideră că societatea le ține pe loc și le împiedică să își valorifice la maxim potențialul, dictându-le ce ar trebui şi ce nu ar trebui să facă.

Always, lider mondial în domeniul produselor de îngrijire pentru femei, continuă campania #caofată cu videoclipul „De Neoprit”. Noul videoclip subliniază modul în care așteptările societății au un impact profund asupra nivelului de încredere al fetelor, în special în perioada pubertății. Fetele şi femeile de diferite vârste, provenind din diverse medii, au fost întrebate dacă li s-a spus vreodată ce trebuie şi ce nu trebuie să facă o fată. Află care au fost răspunsurile lor!

Fiecare kit este compus din: agendă, t-shirt, 2 x sticker “eşti de neoprit”.

 

 

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 11 ianuarie - 30 iunie 2016.

Extragerile sunt efectuate automat cu ajutorul calculatorului, astfel: 29 ianuarie 2016, 29 februarie 2016, 31 martie 2016, 29 aprilie 2016, 31 mai 2016, 30 iunie 2016. Lunar se vor extrage câte 5 câștigători, iar la extragerea de pe 30 iunie se vor extrage 25 de castigatori. Fiecare premiu este compus dintr-un kit Always.