98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 6 ceasuri Christian Lacroix sau unul dintre cele 1.485 de premii constand in lantisoare din argint cu pandantiv, bratari din argint si cercei din argint!

 admin  2016.11.15  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  5908

concurs La Festa

Campania "La Festa - Tentatie dincolo de gust" va incepe la data de 14 noiembrie 2016 si va dura pana la data de 26 februarie 2016.

Produsele participante la promotie sunt produsele La Festa (toate sortimentele) cu ambalaj promotional sau sticker promotional aplicat pe eticheta.

Pentru a participa la campanie, participantii trebuie sa achizitioneze cel putin un produs participant, sa acceseze site-ul campanie si sa completeze formularul electronic de inscriere in campanie, in perioada campaniei. Participantul se inscrie utilizand codul alfanumeric aflat in interiorul ambalajului promotional sau pe verso-ul stickerului promotional, format din 10 caracter.

Participantii trebuie sa pastreze ambalajul promotional/stickerul promotional in original.

Pentru participantii la campanie, organizatorul va acorda prin tragere la sorti in total un numar de 1.575 de premii, constand:

  • 495 x Lantisor cu pandantiv
  • 495 x Bratara
  • 495 x Cercei
  • 90 x Ceas Christian Lacroix

Pentru castigarea premiilor campaniei este necesara indeplinirea urmatoarelor condirii:

  • Premiul Ceas Christian Lacroix - pentru a intra in tragerea la sorti participantul trebuie sa inscrie in campanie minimum 5 coduri alfanumerice unice in tervalul unei saptamani din campanie
  • Premiul Bratara - pentru a intra in tragerea la sorti participantul trebuie sa inscrie in campanie minimum 3 coduri alfanumerice unice in tervalul unei saptamani din campanie
  • Premiul Cercei - pentru a intra in tragerea la sorti participantul trebuie sa inscrie in campanie minimum 3 coduri alfanumerice unice in tervalul unei saptamani din campanie
  • Premiul Lantisoare cu pandantiv - pentru a intra in tragerea la sorti participantul trebuie sa inscrie in campanie minimum 3 coduri alfanumerice unice in tervalul unei saptamani din campanie

PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs La Festa castiga premii promotie La Festa castiga bijuterii Ceas Christian Lacroix concurs La Festa 2016 tentatie dincolo de gustNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.