Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2016-02-26. Vezi concursurile active aici.
Servire în 90 de secunde sau Big Mac din partea casei.

Concursul se va desfasura in perioada 5 februarie 2016 (ora 10:00)25 februarie 2016 (ora 23:59).

Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:

  • Sa acceseze website-ul mcdonalds.ro si apoi sectiunea dedicata concursului “Servire în 90 de secunde sau Big Mac din partea casei”;
  • Sa dea click pe butonul “Intra in joc”.
  • Sa selecteze cu atentie, timp de 90 de secunde, produsele McDonald’s care apar constant in ecranul de joc, pentru a aduna un punctaj cat mai mare. In acelasi timp, user-ul trebuie sa se fereasca sa selecteze elementele-capcana care apar in joc (si anume produsele care NU fac parte din meniul restaurantului McDonald’s Romania). Acestea nu permit acumularea de puncte si determina scaderea din cele 3 vieti disponibile oricarui participant pe parcursul unei sesiuni de joc (in momentul in care un user a apasat pe un element-capcana i se scade automat o viata din cele disponibile in acel moment al jocului). Pe parcursul unui joc, user-ul poate pierde maximum 2 vieti pentru a ramane in joc. Un user poate apasa de cel mult 3 ori pe parcursul unui joc pe un element-capcana, insa in momentul in care userul a apasat pe al treilea element-capcana, acesta si-a pierdut sansa de castig al unui premiu. In cazul in care acesta a irosit toate cele 3 vieti, jocul se va termina si user-ul va fi nevoit sa o ia de la capat. In acest caz, user-ul va primi un mesaj necastigator prin care va fi rugat sa isi incerce norocul inca o data si data viitoare sa fie mai atent pentru a nu isi irosi, din nou, toate cele 3 vieti.
  • Pe parcursul jocului sau dupa terminarea celor 90 de secunde disponibile unei sesiuni de joc, user-ul va putea vedea pe loc daca a descoperit sau nu un moment norocos si daca a castigat unul dintre premiile puse in joc. Acestuia ii va aparea unul dintre cele 2 mesaje posibile:
    • un mesaj necastigator care apare in momentul in care user-ul nu a descoperit un moment norocos, prin urmare nu a castigat in aceasta sesiune de joc;
    • un mesaj castigator care apare in momentul in care user-ul a descoperit un moment norocos;
  • Pentru a avea sansa de a i se genera posibilitatea unui moment norocos, un user trebuie sa adune un punctaj de minim 500 de puncte in cadrul unei sesiuni de joc. Acest punctaj demonstreaza faptul ca user-ul a interactionat cu jocul.

Odata ce i-a aparut mesajul castigator, user-ul va trebui sa completeze formularul necesar validarii. Un formular de participare va trebui completat cu urmatoarele date: nume, prenume, adresa activa de e-mail, varsta si alegerea restaurantului din care castigatorul doreste sa ridice premiul

In termen de cel mult 3 zile lucratoare de la incheierea concursului „Servire în 90 de secunde sau Big Mac din partea casei”, castigatorii vor primi pe adresa de e-mail completata in formularul de participare un cod unic pe care il pot folosi pentru a revendica premiul din restaurantul selectat in momentul completarii formularului. Premiul nu va putea fi revendicat de catre castigator din alt restaurant decat cel selectat in momentul inscrierii.

In cadrul acestui concurs, organizatorul ofera 500 premii, fiecare premiu constand intr-un sandvis Big Mac. Cele 500 premii sunt oferite in cadrul a 500 momente norocoase pe durata desfasurarii concursului.

Premiul se ridica numai din restaurantul selectat (incepand cu ora 10:00 si pana la ora inchiderii restaurantului respectiv), in termen de cel mult 30 de zile lucratoare de la primirea codului unic de revendicare a premiului pe adresa de e-mail.