Acest concurs a expirat în data de 2015-09-24. Vezi concursurile active aici.
Prinde strutul si castiga mai multa energie pentru o zi buna!

Concursul va incepe la 12 august 2015 si se desfasoara pana la 23 septembrie 2015.

Mecanismul concursului:

  • Pentru a se inscrie in concurs participanții trebuie sa acceseze site-ul vitamax.ro in perioada 12 august – 23 septembrie 2015;
  • Participanții trebuie sa se inregistreze prin furnizarea informațiilor solicitate, odata cu acestea intrand automat in tragerea la sorti. Sansele de castig sunt determinate de continuarea jocului.
  • Dupa completarea datelor, participantul va gasi in site 15 struti, cate 3 struti in fiecare din cele 5 pagini ale siteului. Fiecare strut va trebui sa fie prins (lucru ce se intampla printr-un click dreapta la mouse). Fiecare strut prins ii aduce utilizatorului o sansa in plus de castig. Utilizatorul va putea observa numarul de struti prinsi in partea dreapta;
  • a Share-uirea concursului pe Facebook un utilizator va primi 10 sanse in plus de castig. Share-ul se poate face din partea dreapta a ecranului, unde apare in permanenta un banner.
  • Un utilizator va putea sa joace o singura data, validarea unica facandu-se in functie de adresa de e-mail. Pe parcursul jocului, participantului i se vor afisa punctele acumulate in dreapta ecranului, intr-un banner. 
  • Fiecare participant inscris in concurs este automat inscris in tragerea la sorti, avand atatea sanse de castig cati struti a prins, plus 10 sanse suplimentare in cazul in care a share-uit concursul pe Facebook.

In cadrul campaniei, organizatorul va acorda urmatoarele premii:

  • 50 x Pachet Vitamax

Premiile se vor acorda prin tragere la sorti electronica din toti participantii incrisi in perioada promotionala.