108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
11
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 50 de seturi de picnic cu bunatati pentru Paste!

 admin  2015.03.17  Diverse,Trageri la sorti  1605

concurs Carmin

Concursul online "Un strop de culoare si e sarbatoare” se va desfasura in perioada 23 Februarie – 30 Aprilie 2015.

Mecanismul de participare al concursului online “Un strop de culoare si e sarbatoare” este urmatorul: 

 • Persoanele interesate de inscrierea la concurs trebuie sa participe la jocul special conceput pe site-ul carmin.droetker.ro;
 • Pentru a se putea inscrie in concurs, persoanele trebuie sa detina un cont activ pe reteaua de socializare Facebook sau sa detina o adresa de email;
 • Participantii se vor loga in aplicatie prin intermediul unui cont pe reteaua de socializare Facebook sau prin intermediul adresei de e-mail. Aplicatia le va cere acordul pentru utilizarea datelor personale (id Facebook, numar de telefon si e-mail). Numarul de telefon va fi folosit pentru anuntarea statutului de potential castigator;
 • Dupa logarea cu adresa de email sau contul de Facebook, pasii de derulare a concursului vor fi:
  • (a) Pentru a participa la concurs vizitatorii trebuie sa adune un total de 60 de puncte pentru o sansa de castig prin realizarea de activitati specifice promotiei. 
  • (b) Activitatile specifice promotiei si punctajele aferente sunt:
   • Share ghidului de colorat pe reteaua de socializare Facebook - 20 puncte.
   • Oferirea raspunsurilor la 5 intrebari legate de ghidul de colorat – 20 puncte.
   • Incarcarea unei poze cu decoratiuni ale mesei de Paste prin aplicatie dand share pe Facebook – 20 puncte.
  • (c) Participantii care incarca materiale cu alt continut decat cel specific acestui concurs, vor fi descalificati.

Participantilor care au acumulat minim 60 puncte devin inscrisi in extragerea finala.

Bonus, participantilor care achizitioneaza 2 pliculete sau 2 kit-uri Carmin si inscriu numarul bonului fiscal primesc 2 extra sanse la extragerea finala.

La finalul campaniei se va organiza tombola, o tragere la sorti finala din randul participantilor care au acumulat minim 60 de puncte. In cadrul tragerii la sorti se vor oferi 50 de premii "Trusa de picnic" continand cate un cos de picnic cu farfurii, pahare si disc frisbee.

Premiile campaniei constau în:

 • 50 x Trusa picnic

Pentru desemnarea participantilor castigatori ai premiilor "Trusa picnic" se va organiza o tragere la sorti la incheierea concursului in care vor fi extrasi 50 de castigatori dintre toti participantii cu minim 60 puncte. Tragerea la sorti va avea loc pe data de 7 Mai 2015 si va fi autentificata de catre un notar. 


PARTICIPA LA CONCURS

concurs Paste concurs Carmin concurs Dr. Oetker strop de culoare concursuri onlineNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.