Beauty • Trageri la sorti

Concurs: Castiga unul dintre cele 50 de premii Dove!

Adăugat de concursoman în data de 2015.03.08 • 2064 vizualizări

concurs Dove

Frumusetea adevarata esti tu.

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 02.03.2015 incepand cu ora 15:00 – 16.03.2015 pana la ora 16:00, pe pagina oficiala de Facebook a Dove Romania.

Pentru a participa la prezenta Campanie si a intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 50 premii, participantii trebuie sa respecte urmatorul mecanism:

  • a) Sa acceseze pagina Campaniei existenta in cadrul paginii Dove gazduita pe portalul Facebook; pe aceasta pagina Utilizatorul va trebui sa acceseze aplicatia „Frumusetea adevarata esti tu”.
  • b) Odata accesata, aplicatia va cere Utilizatorului permisiunea de a se conecta la contul acestuia de Facebook. Pentru a participa, Utilizatorul trebuie sa permita aplicatiei conectarea la contul sau. Utilizatorul va trebui sa dea click pe butonul „Allow” pentru a permite incarcarea aplicatiei “Frumusetea adevarata esti tu”.
  • c) In primul ecran, Utilizatorul va fi informat despre mecanismul campaniei si despre premiile oferite., Utilizatorul este invitat sa desemneze din lista de prieteni de pe portalul Facebook pe cei pe care ii considera ca fiind reprezentativi pentru ceea ce inseamna „frumusete” astfel incat acestia sa fie afisati in „galeria frumusetii webdex” cu poza de profil si nume. Acesta galerie va fi afisata atat in aplicatia “Frumusetea adevarata esti tu”, cat si pe portatul online webdex.ro (www.webdex.ro). Pentru a intra in tragerea la sorti, utilizatorul nu este conditionat sa invite prieteni in aplicatie, aceasta permitand utilizatorului sa ajunga la urmatorul ecran fara a selecta niciun prieten din lista sa de prieteni de pe portalul Facebook.
  • d) In urmatorul ecran, utilizatorul trebuie sa isi completeze datele intr-un formular pentru a intra in tragerea la sorti. Utilizatorul trebuie sa completeze corect si complet toate campurile formularului: nume, prenume, adresa de e-mail, adresa, telefon, oras.
  • e) Odata ce utilizatorul a selectat din lista sa de prieteni de pe portalul Facebook persoanele pe care le considera ca fiind reprezentativi pentru ceea ce inseamna „frumusete”, acestia primesc o notificare pe profilele lor de Facebook.
  • f) Daca accepta invitatia de a accesa aplicatia, pentru a se inscrie in Campanie acestia vor parcurge pasii descrisi la literele (a)-(d) de mai sus: trebuie sa completeze formularul disponibil in aplicatie, la adresa https://apps.facebook.com/dove-frumusete, cu datele personale (nume, prenume, adresa de e-mail, adresa, telefon, oras), exprimandu-si astfel acordul pentru a fi afisati in „galeria frumusetii webdex” si pentru a intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 50 de premii.

In cadrul acestei Campanii se vor acorda in total urmatoarele 50 de premii:

  • a) 5 x rame foto digitale
  • b) 5 x seturi de bijuterii din argint Dove by Malvensky, fiecare constand in cate o bratara si o pereche de cercei
  • c)10 x seturi de baie Dove, fiecare set fiind compus din cate o pereche de papuci Dove, un prosop Dove si un halat de baie Dove
  • d) 30 x seturi de produse Dove, fiecare set fiind compus din: un sapun-crema Dove 100 g, un gel de dus Dove Deeply Nourishing de 250 ml, o lotiune de corp Dove Essential Nourishment de 250 ml, un deodorant antiperspirant Dove Original de 150 ml, un sampon Dove Intense Repair de 250 ml

In cadrul Campaniei se acorda 50 premii prin tragere la sorti folosind o baza de date cu Utilizatorii care au indeplinit conditiile de inscriere. Tragerea la sorti pentru desemnarea celor 50 castigatori va avea loc in data de 20 martie 2015 prin intermediul programului randompicker.com.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS