Acest concurs a expirat în data de 2015-03-07. Vezi concursurile active aici.
Vino la cel mai tare festival al iernii de luni pana vineri!

Campania “Pizza Hut@Radio21“ are loc in perioada 23 - 27 februarie 2015 in programul matinal de pe postul Radio21, in intervalul 9.00 - 10.00 si pe pagina oficiala de Facebook- Radio 21 Romania in perioada 23 februarie - 6 martie 2015.

Realizatorii programului matinal vor face un anunt in care vor face cunoscuta ascultatorilor campania Pizza Hut - “Pizza Festival de la Pizza Hut”. Cei ce vor sa participe la concurs trebuie sa sune in direct la numarul 0372 069 699.

Primul ascultator / ascultatoare care suna la numarul de telefon anuntat va intra in direct cu realizatorii emisiunii, va raspunde la o intrebare si va fi premiat.

Premiile constau in invitatii la Pizza Festival de la Pizza Hut - acestea sunt valabile in orice restaurant Pizza Hut din Romania. Fiecare invitatie este valabila pentru o singura persoana, pe baza careia se poate comanda pizza de dimensiune mica. Pizza Hut detine restaurante in urmatoarele orase: Bucuresti, Cluj, Constanta, Iasi, Ploiesti si Timisoara.

In cadrul concursului “Pizza Hut@Radio21“ sunt puse in joc 50 premii:

  • pe radio – 2 invitatii / zi a cate 1 castigator x 5 zile = 10 invitatii
  • pe Facebook – 4 invitatii / zi a cate 2 castigatori x 10 zile= 40 invitatii 

Fiecare invitatie este valabila pentru o singura persoana. Premiile concursului constau in:

  • 50 de invitatii la Pizza Festival din restaurantele Pizza Hut pentru a putea comanda pizza de dimensiune mica conform regulamentului campaniei Pizza Festival

Castigatorii vor fi contactati de catre un reprezentant Radio 21, in termen de maximum 30 zile lucratoare de la castigarea premiilor, pentru a primi toate detaliile necesare validarii premiilor.