98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
29
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 50 de carduri de carburant MOL Blue!

 admin  2014.08.31  Vouchere,Trageri la sorti  3947

concurs Mol

Alimentează cu premii în benzinăriile MOL! 

În calitate de beneficiar al tichetelor emise de Sodexo Pass Romania ai în perioada 1 septembrie - 31 octombrie 2014 acces la o promoție dedicată care iți oferă șansa de a câștiga unul dintre cele 50 de carduri de carburant MOL Blue:

  • 5 carduri x 1.000 lei
  • 15 carduri x 200 lei
  • 30 carduri x 150 lei

Pe data de 3 octombrie se vor extrage câștigătorii a 30 carduri MOL Blue x 150 lei, iar in 3 noiembrie se vor extrage câștigătorii a 15 carduri MOL Blue x 200 lei și a 5 carduri MOL Blue x 1000 lei .

Pentru a participa la tragerile la sorți, înscrie în formular ID-ul unei tranzacții de minimum 140 lei (TVA inclus) pe care o faci în benzinăriile MOL în perioada promoției, selectează benzinăria de unde ai obținut bonul și folosește seria unică de pe cuponul găsit în plicul cu tichete Sodexo.

În plus, dacă ai un card MOL MultiBonus, înscrie-i seria mai jos și te bonusăm cu 50 de puncte, la finalul perioadei de promoție.

Cu cât înscrii mai multe tranzacții în formularul de mai jos, cu atât ai mai multe șanse de câștig!


PARTICIPA LA CONCURS

Sodexo Pass Romania card de carburant MOL Blue MOL Blue concursuri cu premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.