Acest concurs a expirat în data de 2015-12-28. Vezi concursurile active aici.
Orice plata cu cardul Visa iti poate aduce un castig!

Campania promotionala “Plateste cumparaturile cu orice card Visa si le poti transforma intr-un castig la casa de marcat" incepe la data de 16 noiembrie 2015 si se va incheia la data de 27 decembrie 2015, in toate cele 104 de magazine Kaufland din Romania,.

Pot participa la aceasta campanie, toti clientii care achita, cu orice card Visa, cumparaturile efectuate in perioada campaniei in magazinele Kaufland. Acestia vor primi, pentru fiecare plata efectuata cu cardul Visa, un loz, care poate fi sau nu castigator.

In cazul in care lozul este castigator, pe acesta va fi trecuta valoarea premiului castigat, respectiv valoarea de 100 lei, 50 lei, 20 lei sau 10 lei. Premiul instant se va acorda sub forma unui card cadou.

Pentru a intra in posesia premiului castigat, respectiv a cardului cadou, castigatorul trebuie sa pastreze bonul fiscal al cumparaturilor si lozul castigator. Pentru ridicarea premiului instant clientul va merge la biroul de Informatii, din orice magazin Kaufland, va preda lozul castigator insotit de bonul fiscal al cumparaturilor si va ridica cardul cadou, care poate fi folosit la achitarea ulterioara a cumparaturilor exclusiv in magazinele Kaufland.

Pe toata perioada campaniei, lozurile sunt acordate de catre casierii din magazinele Kaufland, numai dupa inchiderea bonului fiscal si dupa efectuarea platii cumparaturilor cu cardul Visa.

Organizatorul distribuie magazinelor Kaufland participante la campanie un total de 1.000.000 de lozuri, impartite in lozuri castigatoare de premiu instant si lozuri necastigatoare.

In cadrul acestei campanii se vor acorda urmatoarele premii:

  • 5.000 de premii instant, structurate astfel:
    • 4.000 x card cadou de 10 lei
    • 500 x card cadou de 20 lei
    • 300 x card cadou de 50 lei
    • 200 x card cadou de 100 lei

Cardurile cadou pot fi folosite pentru cumpărături în valoarea tiparita pe acestea, in orice magazin Kaufland din România.