Acest concurs a expirat în data de 2016-05-01. Vezi concursurile active aici.
Roata Norocului Auchan.

Campania „Roata norocului Auchan" va incepe la data de 13.04.2016 si se va incheia la data de 30.04.2016, inclusiv.

Pentru a participa la aceasta campanie, fanii paginii de Facebook Auchan Romania trebuie sa acceseze aplicatia "Roata norocului Auchan" ce le va permite sa joace la roata norocului apasand butonul din mijlocul rotii ce va determina invartirea acesteia. Acul indicator al rotii se va opri in dreptul uneia dintre categoriile de pe roata si va indica jucatorului daca a castigat sau nu unul dintre premiile alocate. Fiecare jucator are dreptul sa se joace in aplicatie doar o sigura data. Jucatorii carora aplicatia le indica mesajul "lnvita 3 prieteni" primeste o sansa in plus prin care, invitand trei prieteni in aplicatie, are dreptul de a mai juca inca o data.

Toti participantii la „Roata norocului Auchan" vor intra intr-a tragere la sorti pentru 5 premii speciale.

Premiile oferite in cadrul acestei campanii sunt:

  • Premiile inscrise pe roata: vouchere in valoare de 50 lei, 75 lei, 100 lei, 150 lei si 200 lei, in limita totala a 20.000 lei.
  • Premii speciale: 5 x Samsung Galaxy S7 Edge

Premiile constand in vouchere vor fi acordate in timp real, prin aplicatia „Roata norocului Auchan" si vor putea fi ridicate in termen de 10 zile de la contactare prin ridicarea voucherelor originale de la magazin pe baza procesului verbal.

Premiile speciale vor fi acordate prin tragere la sorti in data de 3 mai 2016.