Acest concurs a expirat în data de 2015-12-22. Vezi concursurile active aici.
Pregateste-te pentru sezonul rece cu Eurovita!

Pregateste-te pentru sezonul rece cu Eurovita!

Daca ti-ai facut deja planuri pentru sarbatori, iar raceala și gripa nu fac parte din programul tau, ai grija de sistemul tau imunitar cu Eurovita Multivital A-Z si Eurovita Vitamina C 500! Cele doua produse iti asigura aportul optim de vitamine si minerale necesare pentru buna functionare a organismului.

Eurovita Multivital A-Z este un complex echilibrat de vitamine si minerale, plus Ginkgo Biloba si Luteina, ce contribuie la reducerea oboselii si extenuarii, revigorand organismul.

Eurovita Vitamina C contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar datorita ingredientelor sale: 500 mg de Vitamina C, plus Zinc, Seleniu, Vitamina D3 si extract de merisor.

Ambele produse au formule cu eliberare prelungita, ceea ce permite dizolvarea treptata a vitaminelor, in cantitati mici, pe parcursul mai multor ore, asigurand o utilizare cat mai eficienta a acestora.

Deoarece organismul uman nu poate face rezerve pentru vitaminele hidrosolubile cum sunt Vitamina C si complexul de vitamine B, este foarte important sa alegem produse cu eliberare prelungita pentru a ne bucura de beneficiile acestor vitamine.

Castiga cu Eurovita unul dintre cele 5 premii!

Pentru a participa la concurs trebuie:

  • sa aveti cont pe www.sfatulmedicului.ro si sa fiti logat;
  • daca nu aveti cont, sa completati corect formularul de inregistrare;
  • sa raspundeti la intrebarea concursului;
  • sa dati like paginii de Facebook Eurovita;

Premii:

  • unul dintre cele 5 seturi de Eurovita MultiVital A-Z si Eurovita Vitamina C 500

Concursul se desfasoara in perioada 07.12.2015 - 21.12.2015.

Castigatorii vor fi desemnati in urma unei trageri la sorti, efectuata cu ajutorul calculatorului. Extragerea va avea loc in ultima zi a concursului.