Acest concurs a expirat în data de 2016-06-17. Vezi concursurile active aici.
Regenerarea parului cu Creastim de la Ducray.

Regenerarea parului cu Creastim de la Ducray.

In timpul sarcinii, corpul femeii insarcinate parcurge schimbari hormonale semnificative (schimbari ale nivelului de estrogen si progesteron), ale caror efecte sunt variat vizibile. Astfel, daca in aceste noua luni, parul femeii gravide este frumos, mai puternic, mai stralucitor si plin vitalitate, se poate intampla ca dupa nastere, scaderea brusca a nivelului de estrogen sa rezulte si intr-o scadere tranzitorie, dar excesiva a parului (numita alopecie postpartum).

In cazul in care acest lucru devine motiv de ingrijorare, trebuie stiut ca vorbim despre o etapa normala si tranzitorie. Cu toate acestea, este totusi necesar sa se reactioneze rapid pentru a recupera in cateva saptamani parul frumos. Cercetari recente asupra ciclului de par au subliniat rolul jucat de catre implicarea proteina Noggin. Acesta declanseaza trecerea din faza de caderea parului (Telogen) in faza de crestere (anagena) capilara. Laboratoarele Dermatologice Ducray au a dezvoltat Creastim - lotiune contra caderii ocazionale a parului, care contine molecule active inovatoare  (tetrapeptida si creatina), factori de stimulare specifici implicati in expresia proteinei noggin.

In acest fel, lotiunea contra caderii ocazionale a parului Creastim este  un adevarat initiator de crestere a materiei capilare. Mai mult decat atat, Creastim prelungeste viata firului de par aflat in faza de crestere, evitand si trecerea sa prematura in aza de cadere.  Ciclul de viata al firului de par este resincronizat, iar podoana capilara isi recapata densitatea si volumul. Parul devine forta si vitalitate datorita complexului de vitamine B5, B6, B8 care ii aduce nutrientii esentiali de care are nevoie.

Produsul se poate utiliza imediat dupa nasterea copilului, chiar si in perioada alaptarii, avand un dozaj simplu si usor de utilizat: 10 pulverizari pe intregul scalp, timp de 3 ori pe saptamana, preferabil seara. Dupa ce s-a pulverizat produsul, masati usor pentru a facilita absorbtia si nu necesita clatire. O cutie de Creastim ajunge pentru un tratament complet de 2 luni.   

Participa la concurs in perioada 16 mai - 16 iunie 2016, raspunde corect la intrebarea "Ce molecule active inovatoare contine lotiunea Creastim?" si poti castiga unul dintre cele 5 produse Creastim de la Ducray.