Acest concurs a expirat în data de 2015-07-01. Vezi concursurile active aici.
Cate ore de somn linistit ii poate oferi noul Pampers Active Baby Dry bebelusului tau?

Noul Pampers Active Baby Dry are un strat superior mai moale, cu o textură specială și un nou strat care absoarbe și reține umezeala. Lichidul este menținut în interiorul scutecului datorită tehnologiei AGM (Absorbent Gel Material). Particulele uscate care se găsesc în interiorul stratului absorbant se transformă într-un gel superabsorbat la contactul cu umezeala, un gel care poate reține până la de 30 de ori propria greutate în lichid, chiar și în condiții de presiune.

Tot pentru dimineți fericite, animăluțele pe care le întâlneam pe scutecele Pampers Active Baby sunt surprinse acum într-o nouă ipostază: la circ, o nouă sursă de povești amuzante pe care să i le spui bebelușului tău.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 11 martie - 30 iunie 2015.

Extragerile sunt efectuate automat cu ajutorul calculatorului, astfel: 10 aprilie, 11 mai, 30 iunie. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site.