Acest concurs a expirat în data de 2015-12-12. Vezi concursurile active aici.
Lasa-ti simturile sa se scufunde in gustul luxului.

Lasa-ti simturile sa se scufunde in gustul luxului: descopera noua Editie Limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur.

Noua editie limitata “Création Supérieure Azur” de la Davidoff Café reprezinta rasfatul absolut: boabele de cafea Arabica de cea mai buna calitate au fost atent selectate pentru a atinge un nivel desavarsit al aromei. Dupa cum sugereaza si numele, aceasta capodopera, in editie limtata, vine intr-un design elegant, cu o paleta de culoare radianta – albastru intens. Acest mod de ambalare transforma cafeaua Création Supérieure Azur intr-un cadou de pret atat pentru iubitorii de cafea, cat si pentru cei dragi, familie, sau prieteni.

Davidoff Café prezinta o noua editie limitata pentru adevaratii iubitori de cafea: Création Supérieure Azur - reprezinta o compozitie deosebita, obtinuta din cele mai bune boabe de cafea Arabica provenite din Columbia si Brazilia. Textura cafelei extrem de placuta este completata de o aciditate eleganta si vivace. Gustul de exceptie este completat de un ambalaj premium, avand un finisaj cu accente metalice. Logo-ul si pictograma Davidoff sunt accentuate de un albastru intens, ce aminteste de designul iconic al produselor clasice marca Davidoff – parfumul Cool Water Night Drive si ceasul Night Dive. Editia limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur este disponibila in doua variante: cafea instant (intr-o cutie metalica) si cafea prajita si macinata, incepand din noiembrie 2015 pana in ianuarie 2016.

Editia limitata Davidoff Café  este menita sa aduca un omagiu celor mai bune compozitii de cafea Arabica, provenind din cele mai exclusiviste zone de cultivare. Astfel, aceste experiente pot fi savurate doar pentru perioade scurte de timp. In fiecare ceasca de cafea Davidoff Café Création Supérieure Azur, adevaratii cunoscatori sunt invitati sa porneasca intr-o calatorie de descoperire a unei experiente desavarsite a gustului, ca rezultat al interactiunii perfecte dintre apa, soare si pamant.

Calitatea desavarsita si rasfatul pur sunt trasaturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezinta traditia mostenita de la Zino Davidoff, fondatorul marcii Davidoff si un pasionat iubitor al excelentei in cafea: “A avea gust pentru calitate inseamna a avea gust pentru viata.”

Participa la concurs in perioada 11 noiembrie – 11 decembrie 2015 raspunde corect la intrebarea "In cate variante este disponibila Editia limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur?" si poti castiga unul dintre cele 5 pachete editie limitata Davidoff Café Création Supérieure Azur!