Acest concurs a expirat în data de 2016-07-01. Vezi concursurile active aici.
Intra in Comunitatea Parintilor Pampers!

Ce îți spune bebelușul tău când dă din mânuțe sau când le întinde spre tine, sau ce îți transmite el când face tot felul de mici grimase? Împărtășește limbajul vostru secret cu noi si celelalte mămici, și devino co-autor al Ghidului Părinților! Expertul nostru psiholog va fi alături de noi în scrierea acestui capitol, și ne va ajuta să interpretăm gesturile bebelușilor și devino co-autor al Ghidului Părinților!

Scrie-ne un comentariu despre limbajul vostru secret și bebelușul tău poate fi printre primii care testează noile Scutece Chiloțel Pampers!

Noua generaţie de Scutece Chiloțel Pampers asigură până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii și sunt atât de rapid şi uşor de schimbat încât cel mic va fi permanent multumit si fericit. Noile scutece chiloțel Pampers au benzi flexibile în jurul taliei şi în jurul piciorușelor, alcătuite din materiale cu o textură moale, care lasa pielea să respire. Scutecele oferă până la 12 ore de protecţie împotriva umezelii datorită tehnologiei cu Micro Pearls™ care pot absorbi de până la 30 de ori greutatea lor si a stratului extra absorbant pentru somn Pampers.

Participa la concurs printr-un comentariu si poti câstiga unul dintre cele 5 pachete de Scutece Chiloțel Pampers!

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro si sa completeze toate campurile din profil. Participa la concurs utilizatorii care au postat un comentariu in pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 9 septembrie - 30 iunie 2016.

Extragerile sunt efectuate automat cu ajutorul calculatorului, astfel, 29 ianuarie 2016, 29 februarie 2016, 31 martie 2016, 29 aprilie 2016, 31 mai 2016, 30 iunie 2016..

Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, copie dupa cartea de identitate, numarul de telefon si adresa completa, la adresa concurs@eva.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.