Acest concurs a expirat în data de 2018-09-21. Vezi concursurile active aici.
Vara, parul tau are nevoie de extra atentie, pentru a-si mentine stralucirea si a nu se usca excesiv.

Vara, părul tău are nevoie de extra atenție, pentru a-și menține strălucirea și a nu se usca excesiv. Câștigă kit-ul îngrijirii esențiale de la Wash&Go și bucură-te de șuvițe care vor întoarce toate privirile. 

Kit-ul conține:

  • Wash & Go Șampon+Balsam+Mască Păr Deteriorat: Folosește proprietățile hrănitoare ale untului de shea, ingredientul special care reface structura firului de păr degradat, care și-a pierdut vitalitatea. Șamponul Wash&GO 100% Volum, balsamul 100% moale și masca 100% hidratantă, îmbogățită cu cheratină vegetală, redau frumusețea părului, aspectul sănătos și tratează problemele scalpului care se descuamează. 
  • Wash & Go Șampon+Mască Toate tipurile de păr: Mixul dintre uleiul de argan, uleiul de migdale și uleiul de camelie hrănește părul în profunzime și îl protejează chiar și atunci când este expus la soare. Îi redă strălucirea naturală, lăsându-l moale și mătăsos. Mai mult, previne uscarea scalpului și împiedică despicarea firului de păr. 
  • Wash & Go Șampon+Balsam+Mască Păr vopsit: Extractul de rodie păstrează intensitatea culorii, îi extinde durata de viață, și face părul vopsit să strălucească, în timp ce îl hrănește în profunzime. Șuvițele tale rămân radiante și pline de volum. Rodia este recunoscută pentru proprietățile sale de iluminare și accentuare a pigmentului din vopsea. 

Participa la concurs in perioada 30 august - 20 septembrie 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 5 kit-uri oferite de Was&Go!