101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
12
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 5 kit-uri oferite de Wash & Go!

 admin  2018.09.04  Beauty,Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  347

concurs Eva.ro

Vara, părul tău are nevoie de extra atenție, pentru a-și menține strălucirea și a nu se usca excesiv. Câștigă kit-ul îngrijirii esențiale de la Wash&Go și bucură-te de șuvițe care vor întoarce toate privirile. 

Kit-ul conține:

  • Wash & Go Șampon+Balsam+Mască Păr Deteriorat: Folosește proprietățile hrănitoare ale untului de shea, ingredientul special care reface structura firului de păr degradat, care și-a pierdut vitalitatea. Șamponul Wash&GO 100% Volum, balsamul 100% moale și masca 100% hidratantă, îmbogățită cu cheratină vegetală, redau frumusețea părului, aspectul sănătos și tratează problemele scalpului care se descuamează. 
  • Wash & Go Șampon+Mască Toate tipurile de păr: Mixul dintre uleiul de argan, uleiul de migdale și uleiul de camelie hrănește părul în profunzime și îl protejează chiar și atunci când este expus la soare. Îi redă strălucirea naturală, lăsându-l moale și mătăsos. Mai mult, previne uscarea scalpului și împiedică despicarea firului de păr. 
  • Wash & Go Șampon+Balsam+Mască Păr vopsit: Extractul de rodie păstrează intensitatea culorii, îi extinde durata de viață, și face părul vopsit să strălucească, în timp ce îl hrănește în profunzime. Șuvițele tale rămân radiante și pline de volum. Rodia este recunoscută pentru proprietățile sale de iluminare și accentuare a pigmentului din vopsea. 

Participa la concurs in perioada 30 august - 20 septembrie 2018, raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 5 kit-uri oferite de Was&Go!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Eva.ro castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.