Acest concurs a expirat în data de 2014-09-21. Vezi concursurile active aici.
Cool@School

Campania "Cool@School" se desfășoară în Centrul Comercial Promenada, situat în Calea Floreasca nr. 246B, sector 1, Bucureşti, în perioada 18.08.2014 (ora 16:00) - 20.09.2014 (ora 18:00).

Pentru a participa în această Campanie, clienții, cu drept de participare în Campanie, trebuie să achiziționeze, în perioada 18.08.2014 - 20.09.2014, din magazinele Centrului Comercial (cu excepţia celor care desfășoară activități de natura: schimb valutar, intermedieri de plăți, inclusiv utilități, activități bancare și de asigurări și jocuri de noroc tip cazino), produse sau servicii cu o valoare cumulată de minimum 200 lei, pe unul sau mai multe bonuri fiscale, pentru aceeași zi calendaristică. Bonurile fiscale emise în zile calendaristice diferite nu se cumulează. Bonurile fiscale pot fi folosite în Campanie exclusiv în ziua în care au fost emise de magazinele din cadrul Centrului Comercial. Un bon fiscal emis de magazinele din cadrul Centrului Comercial, care nu a fost folosit în Campanie în ziua emiterii sale, nu mai poate fi folosit în Campanie. Bonurile fiscale emise de magazine aflate în afara Centrului Comercial nu pot fi folosite în Campanie.

Pentru a participa în Campanie, clienții magazinelor din cadrul Centrului Comercial vor trebui:

  • să cumpere din magazinele Centrului Comercial în perioada Campaniei, produse și servicii cumulând o valoare totală de cel puţin 200 RON pentru o zi calendaristică;
  • să solicite şi să păstreze bonul/bonurile fiscale emise de magazin;
  • să se adreseze centrului info-point al Centrului Comercial localizat la parter, intrarea dinspre Calea Floreasca, cu bonurile fiscale adunate pentru validare, până cel târziu la închiderea programului centrului info-point al Centrului Comercial, în aceeași zi cu ziua emiterii bonurilor fiscale. Programul centrului info-point al Centrului Comercial este următorul: zilnic, pe toată perioada Campaniei, între orele 10.00 - 22.00 (exceptând pauzele de masă între orele 12:30 – 13:00 și 19:00 – 19:30). În schimbul bonurilor fiscale validate, vor fi eliberate taloane de participare răzuibile. Bonurile fiscale vor fi marcate corespunzător, pentru a nu mai putea fi refolosite în Campanie. Participanții trebuie să păstreze bonurile fiscale în baza cărora le-au fost eliberate taloanele pentru participarea la tombola. Ridicarea sau revendicarea premiilor câștigate este condiționată de prezentarea de către participantul câștigător a bonurilor fiscale aferente, în original;
  • să solicite de la centrul info-point al Centrului Comercial talonul/taloanele de participare răzuibile, în baza bonurilor fiscale validate. Numărul de taloane de participare răzuibile se eliberează, după validarea bonurilor fiscale, raportat la valoarea cumulată a bonurilor fiscale prezentate și validate. Valoarea unui bon fiscal este valoarea înscrisă pe respectivul bon fiscal (inclusiv TVA). Pentru valori cumulate ale bonurilor fiscale care depășesc multipli de 200 lei, se eliberează un număr proporțional de taloane de participare răzuibile.

Campania COOL@SCHOOL se va desfășura în două etape:

  1. Premii instant oferite de Organizator sau de magazinele din Centrul Comercial Promenada – clientul primește, prin prezentarea la centrul info-point al Centrului Comercial, talonul/taloanele de participare răzuibile, în baza bonurilor fiscale validate. Taloanele sunt răzuibile. 
  2. Tombolă – doar taloanele răzuibile necâștigătoare pot participa la tombolă/tragerea la sorți.

Premiile Campaniei „Cool@School” constau în:

  • Premiile instant:
    • 2.100 caiete 
    • 1.000 seturi a câte 12 creioane colorate
    • 250 penare
    • 150 markere
  • Marile premii, ce pot fi câștigate prin la tragerea la sorți:
    • 5 ghiozdane cool, formate din: ghiozdan Nikidom Roller, caiet Pukka, set stilou & pix Diplomat, camasa Vicomte A, set ingrijire fresh Sephora, joc LEGO Technic, rechizite multifunctionale Tchibo, iPod Nano

Tragerea la sorţi se va efectua în data de 20.09.2014, începând cu ora 20:00, într-o locație din Promenada care va fi anunțată pe ecranele LED si website-ul centrului comercial începând cu 15.09.2014 (ora 12:00), sub directa supraveghere a unei comisii formate din reprezentanți ai Organizatorului și a unui notar public.