Acest concurs a expirat în data de 2014-07-25. Vezi concursurile active aici.
Castiga unul dintre cele 5 costume de baie Lisca!

Arata fabulos pe plaja in costumele de baie Lisca!

Vara aceasta un costum de baie feminin, care sa iti complementeze formele corpului se numara printre piesele care nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba! Participa la concurs si poti castiga unul dintre cele 5 costume de baie LISCA, brandul international de lenjerie intima si costume de baie.

Colectia LISCA Swimwear 2014 imbina culorile vii si pastelate cu motivele tropicale, printurile exotice, temele florale, accesoriile grafice, nuantele in degrade, dar si cu modelele cu volanase sau fundite. Colectia LISCA propune costume de baie atat dintr-o singura piesa, cat si din doua piese, cu sutien push - up, balconette sau triunghi, toate acestea regasindu-se in teme stilistice precum TROPICANA, DUBAI, PAPAYA, SAINT TROPEZ, MALIBU, LIMA si PARTY.

Fie ca vorbim de costume de baie multicolore, in nuante de negru sau corai, cu printuri jucause sau florale, costumele de baie LISCA se remarca printr-o calitate ridicata a materialului si un fitting excellent al marimilor. 

LISCA este brandul international de costume de baie si lenjerie intima, fondat in 1955 in Slovenia. Cu o atentie ridicata fata de calitatea produselor si a proceselor de fabricatie, LISCA ofera modele ce vin in intâmpinarea nevoilor de frumusete, atractivitate si incredere in sine ale femeilor din toata lumea.

Participa la concurs in perioada 10 – 24 iulie 2014, raspunde corect la intrebarea

In ce magazine din Romania se gasesc colectiile LISCA?

  •  Lima
  •  Sofiaman
  •  Sofia

si poti castiga unul dintre cele 5 costume de baie LISCA, oferite de SOFIAMAN!