Acest concurs a expirat în data de 2016-03-11. Vezi concursurile active aici.
Hai sa scriem impreuna cea mai simpatica poveste pentru puiul tau!

Campania va începe la data de 26.01.2016, ora 11:00 şi se va desfăşura până la data de 10.03.2016, ora 11:00.

Pentru a se înscrie la campanie, fiecare participant trebuie s ă acceseze site-ul copilul.ro in perioada de desfășurare a campaniei. Userii trebuie sa acceseze sectiunea concursului Quixx. Ei trebuie sa realizeze propria poveste pentru cei mici pornind de la 5 intamplari ale personajului “Nasuc cel Mic”. Fiecare intamplare va avea o ilustratie si va pleca de la o situatie in care Quixx Baby este util:

  • Racit si imbufnat – Nasuc cel Mic imbufnat si racit
  • Gradina cu flori – Nasuc cel Mic in gradina cu flori
  • Nasuc infundat – Nasuc cel Mic si-a pierdut mirosul
  • La aerosoli, dimineata – Nasuc cel Mic iritat
  • La gradinita – Nasuc cel mic la gradinita

Dupa ce realizeaza una dintre cele 5 intamplari, userii pot pune o poza cu copilul lor pe coperta cartii, urmand sa intre in procesul de validare a inscrierii prin completarea formularului cu urmatoarele date personale: nume, prenume, adresa de email, telefon. Un user are posibilitatea de a se inscrie in concurs de mai multe ori.

Povestile inscrise de participant in campanie, vor fi afisate in sectiunea Galerie.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 45 de premii prin tragere la sorti la finalul campaniei. Fiecare premiu constand intr-un Kit Quixx ce contine: 1 cana branduita Quixx, 1 geanta branduita Quixx, un spray Quixx baby. Tragerea la sorti va fi realizata in data de 15.03.2016.

În decursul a 3 zile lucrătoare după desemnarea potențialilor câștigători, un reprezentant al Organizatorului va contacta telefonic potențialii câștigători desemnați și îi va anunța asupra câștigului.