98
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11655
concursuri
expirate
23
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 45 de premii Quixx pentru puiul tau!

 admin  2016.01.27  Diverse,Health & Fitness,Trageri la sorti  2037

concurs Copilul

Campania va începe la data de 26.01.2016, ora 11:00 şi se va desfăşura până la data de 10.03.2016, ora 11:00.

Pentru a se înscrie la campanie, fiecare participant trebuie să acceseze site-ul copilul.ro in perioada de desfășurare a campaniei. Userii trebuie sa acceseze sectiunea concursului Quixx. Ei trebuie sa realizeze propria poveste pentru cei mici pornind de la 5 intamplari ale personajului “Nasuc cel Mic”. Fiecare intamplare va avea o ilustratie si va pleca de la o situatie in care Quixx Baby este util:

  • Racit si imbufnat – Nasuc cel Mic imbufnat si racit
  • Gradina cu flori – Nasuc cel Mic in gradina cu flori
  • Nasuc infundat – Nasuc cel Mic si-a pierdut mirosul
  • La aerosoli, dimineata – Nasuc cel Mic iritat
  • La gradinita – Nasuc cel mic la gradinita

Dupa ce realizeaza una dintre cele 5 intamplari, userii pot pune o poza cu copilul lor pe coperta cartii, urmand sa intre in procesul de validare a inscrierii prin completarea formularului cu urmatoarele date personale: nume, prenume, adresa de email, telefon. Un user are posibilitatea de a se inscrie in concurs de mai multe ori.

Povestile inscrise de participant in campanie, vor fi afisate in sectiunea Galerie.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera in total 45 de premii prin tragere la sorti la finalul campaniei. Fiecare premiu constand intr-un Kit Quixx ce contine: 1 cana branduita Quixx, 1 geanta branduita Quixx, un spray Quixx baby. Tragerea la sorti va fi realizata in data de 15.03.2016.

În decursul a 3 zile lucrătoare după desemnarea potențialilor câștigători, un reprezentant al Organizatorului va contacta telefonic potențialii câștigători desemnați și îi va anunța asupra câștigului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Copilul castiga premii concurs Quixx Nasuc cel MicNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.