108
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.562.10
miliarde de lei,
adica

1.562.100.000,00
RON
11645
concursuri
expirate
10
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 400 de tricouri promotionale in editie limitata Kiss FM Valentine's Day!

 admin  2016.02.09  Haine, Incaltaminte, Accesorii,Trageri la sorti  1443

concurs Kiss FM

Participă la Kiss 4 Love și DJ-ii noștri te fac pe tine și perechea ta de nedespărțit ... pe bune!

Până pe 14 februarie 2016 poți câștiga tricouri Kiss FM în ediție limitată, mărimea XXLove!

Tricoul cu cele două locuri va fi simbolul dragostei voastre și subiectul glumelor atunci când vă veți prezenta prietenilor îmbrăcați cu el.

Concursul “Kiss 4 Love” se va desfasura in intervalul 8 februarie – 14 februarie 2016, in fiecare zi de luni pana duminica, pe postul de radio Kiss FM, in intervalul 06:00-22:00.

Cu incepere de la ora 06:00, realizatorii emisiunii vor lansa, in intervalul 06:00 - 22:00, cate o editie a concursului – Kiss 4 Love. Pentru a putea participa la promotie, ascultatorii Kiss FM trebuie sa trimita, la semnalul DJ-ilor Kiss FM, mesaj de tip SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal). Mesajul trebuie sa contina numele participantului la concurs si al perechii sale, precum si localitatea in care receptioneaza Kiss FM. De luni pana vineri, se vor realiza cate cinci editii de concurs pe zi, iar sambata si duminica cate doua.

Primii 14 ascultatori care trimit SMS la numarul de telefon 0722 20 60 20 (tarif normal) vor fi declarati castgatori. Fiecare participant declarat castigator va primi un tricou promotional, pentru cuplu, in editie limitata Kiss FM de Valentine’s Day.

Premiile campaniei constau in 400 de tricouri promotionale, pentru cuplu, in editie limitata Kiss FM Valentine’s Day.

Castigatorii campaniei vor fi anuntati pe loc, in direct pe postul de radio Kiss FM, urmand ca, ulterior, sa completeze un formular de intrare in posesie a premiului.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Kiss FM castiga premii Kiss 4 Love castiga tricouNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.