105
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.571.10
miliarde de lei,
adica

1.571.100.000,00
RON
11656
concursuri
expirate
21
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 weekend-uri de rasfat la SPA la Hotelul Sport din Poiana Brasov pentru tine si cineva drag!

 admin  2016.05.07  Beauty,Health & Fitness,Vacante,Trageri la sorti  1633

concurs Loncolor

Loncolor Expert Aoe-Tech™ îți răsplătește curiozitatea!

Înregistrează codul unic aflat pe prospectul din cutia de Loncolor Expert AOE-Tech™. Fiecare înregistrare îți aduce o șansa în plus de câștig! 

Premiul constă in 4 weekend-uri de răsfaț la spa la Hotelul Sport din Poiana Brașov pentru tine si cineva drag.

Tragerea la sorți va avea loc o dată pe săptamană (vinerea) și se va acorda câte un weekend pentru două persoane.

Concursul începe in data de 6 mai 2016 și se încheie în data de 3 iunie 2016, când se va oferi ultimul premiu. Nu uita să păstrezi prospectul cu codul căștigator și ambalajul produsului achiziționat pentru validare!


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Loncolor castiga premiiNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.