Acest concurs a expirat în data de 2015-11-01. Vezi concursurile active aici.
Castiga incaltaminte si accesorii Kalapod.

Gustos este mereu surpinzator. Vrem ca membrii comunitatii sa fie nu numai sanatosi, bine informati, inspirati in alegerile lor culinare dar si... eleganti, frumosi, fericiti.

Iar daca vorbim de doamne in mod special, care dintre acestea considera vreodata ca au suficienti... pantofi sau genti? Pantofii, incaltamintea in general, ca si gentile, sunt un accesorii indispensabile, inepuizabile, intotdeuna sa gaseste loc pentru inca un model sau inca o culoare in "portofoliu".

Asa ca doamnelor "gustoase" si, de ce nu, domnilor "gustosi", va invitam la un concurs cu premii inedite!

Inscrieti in perioada 16 - 31 octombrie 2015 in site-ul Gustos.ro retete cat mai bune si puteti castiga unul dintre cele 4 Voucher-e in valoare de 150 de lei de la Kalapod - incaltaminte si accesorii pentru toata familia.

Castigatorii vor fi anuntati pe 1 noiembrie 2015 si vor avea la dispozitie 30 de zile pentru revendicarea premiilor.

Acestia vor fi desemnati prin stabilirea unui clasament atat pe baza numarului de like-uri obtinute de reteta, cat si pe baza notelor primite de la juriu.

Votul public, exprimat prin numarul de like-uri acumulat de o reteta va reprezinta 50% din punctajul final, reprezentantii Gustos.ro oferind a doua jumatate din scor (50%) - primele 10 in clasament in functie de numarul de like-uri vor primi cate o nota de la 1 la 10. De asemenea, juriul va acorda acestor 10 retete note de la 1 la 10, clasamentul final rezultand din media acestor note.

(*Orice reteta sau fotografie a retetei trebuie sa fie originala, cele care nu apartin autorului blogului vor fi descalificate.)