Acest concurs a expirat în data de 2015-04-03. Vezi concursurile active aici.
Parerea ta face toti banii!

Campania “Parerea ta face toti banii!” se desfasoara in perioada 6 martie 2015, ora 00:00:00 – 02 aprilie 2015, ora 23:59:00, pe site-ul web eMAG.

La Campanie poate participa orice persoana fizica sau juridica, inclusiv clientii de tip Corporate, cu exceptia Resellerilor, care inscrie un review intr-una din urmatoarele categorii din cadrul eMAG:

Participarea la Campanie este conditionata de achizitia unui produs din cadrul site-ului. De asemenea, pentru produsele achizitionate din cadrul site-ului, este necesara si afisarea bifei de „Achizitie verificata” in cadrul site-ului. Produsele achizitionate prin Marketplace fac exceptie de la regula de afisare a bifei, aceasta nefiind afisata pentru ele in acest moment.

Participantii trebuie sa detina cetatenie sau rezidenta romana, in cazul persoanelor fizice, si in cazul persoanelor juridice, sa fie persoane juridice romane cu sediul social pe teritoriul Romaniei. Varsta minima pentru participarea la aceasta Campanie este de 18 ani impliniti in ziua inceperii Campaniei, respectiv 6 martie 2015.

Pentru a participa la Campanie, orice persoana interesata, care indeplineste conditiile de participare, trebuie sa scrie un review de cel putin 250 de caractere, inregistrat si afisat pe site in perioada Campaniei, la un produs achizitionat de la eMAG, din cadrul categoriilor participante. Clientii pot participa la Campanie cu mai multe review-uri inregistrate si afisate pe site in perioada Campaniei, insa nu mai mult de un review pe produs achizitionat. Participantii vor fi inscrisi automat in Campanie in mod automat la data inregistrarii review-ului si vor participa la extragerile ce vor avea loc in zilele de 16, 23, 30 martie si 06 aprilie 2015.

Premiile Campaniei:

  • 4 x Card cadou electronic in valoare de 500 lei, valabil pentru achizitia de produse din cadrul site-ului, cu exceptia produselor din categoriile Asigurari, RCA, Roviniete, precum si a produselor comercializate de eMAG Supermarket

Fiecare Card este valabil pentru cumparaturi pana la data de 1 Mai 2015 inclusiv. Un Card poate fi folosit pentru o singura comanda. Un participant poate castiga cel mult unul dintre premiile Campaniei.