Acest concurs a expirat în data de 2017-05-22. Vezi concursurile active aici.
LG G6 – telefonul care iti ofera o noua experienta de vizualizare mobila. Inscrie-te si tu in Orange Smartphone Tester si testeaza-l chiar acum!

LG G6 – telefonul care îţi oferă o nouă experienţă de vizualizare mobilă. Înscrie-te şi tu în Orange Smartphone Tester şi testează-l chiar acum!

Prin programul Orange Smartphone Tester, telefoane de ultima generatie sunt testate de clienti Orange si bloggeri. Acestia impartasesc apoi experienta de utilizare cu fiecare smartphone testat, chiar in aceasta pagina. Astfel, poti descoperi avantajele telefonului care te intereseaza chiar de la cei care l-au testat si esti la curent cu cele mai noi lansari din lumea digitala. In plus, daca esti client Orange, poti fi ales sa faci parte din echipa de testare!

Concursul Orange Smartphone Tester se desfasoara in 2 etape:

  • etapa de inscriere in program, in care trebuie completat formularul de inscriere
  • etapa de testare, în care utilizatorii trași la sorți în etapa anterioară vor primi telefonul pentru testare

Ce trebuie sa faci:

  • completeaza formularul de mai jos
  • spune-ne motivul pentru care vrei sa testezi acest telefon
  • dupa ce te-ai inscris, nu uita sa dai share pe Facebook, cu mentiunea: Particip la #OrangeSmartphoneTester

Perioada de înscriere este 15 - 21 mai 2017.

In cadrul concursului vor fi desemnati un numar de 20 de testeri care vor primi spre testare noul LG G6 pentru o perioada de doua saptamani si pentru care se va organiza Concursul Orange Smartphone Tester, unde vor putea fi castigate 4 telefoane dintre cele aflate la testare.

Testerii vor fi desemnati prin tragere la sorti in data de 23 mai 2017 si vor fi contactati la numarul de telefon si/sau la adresa de e-mail cu care s-au inregistrat in concurs.