Acest concurs a expirat în data de 2016-05-02. Vezi concursurile active aici.
Poate ca schimbarea anotimpurilor te bucura, insa pielea ta poate resimti acut diferentele de temperatura si umiditate.

Poate că schimbarea anotimpurilor te bucură, însă pielea ta poate resimţi acut diferenţele de temperatură şi umiditate.

Tenul tău este prima linie de apărare împotriva razelor UV şi agresiunii factorilor de mediu, iar în lipsa unei îngrijiri corespunzătoare va resimţi din plin efectele nocive: pielea capătă un aspect tern, supleţea tenului este înlocuită de deshidratare, iar liniile fine încep să se adâncească. Dacă ai observat că rutina ta de îngrijire a tenului nu mai funcţionează la fel de bine, ştii că a venit timpul să faci o schimbare.

Acum este mult mai uşor să treci peste provocările schimbării de sezon, deoarece MedicalMagazin.ro ţi-a pregătit un concurs cu premii irezistibile, care te vor ajuta să îţi păstrezi frumuseţea pielii! Află ce trebuie să faci pentru a deveni una dintre cele patru câştigătoare!

Ce poţi câştiga?

  • Premiul 1: Set Hydra Radiance
  • Premiul 2: Set  Defence Xage Prime
  • Premiul 3: Set Defence Elixage
  • Premiul 4: Set Defence Man

Ce trebuie să faci?

  1. Abonează-te la newsletter-ul MedicalMagazin.ro si da like paginii lor de Facebook daca doresti sa fii la curent cu noutatile si ofertele MedicalMagazin.ro.
  2. Completează formularul de mai jos şi eşti înscrisă automat în concurs!

Concursul se va desfăşura în perioada 22 aprilie 2016 - 1 mai 2016, iar pe 2 mai 2016 vor fi desemnaţi, prin tragere la sorţi, cei patru câştigători.