Acest concurs a expirat în data de 2015-08-21. Vezi concursurile active aici.
Johnson’s baby te premiaza cu produse de top pentru micutul tau.

Pielea bebelusului tau merita cea mai buna ingrijire, cu produse sigure si calitative.

A deveni mama este o experienta magica, dar nu intotdeauna usoara. Ingrijrea pielii bebelusului este una dintre misiunile de top pe care trebuie sa le duci la indeplinire cu succes. Pielea bebelusului tau este atat de delicata si diferita de pielea adultilor, incat are nevoie de ingrijire speciala si suplimentara.

Johnson’s baby vrea sa iti fie alaturi pe parcursul calatoriei uimitoare ca mama si iti impartaseste experienta sa de un secol in ingrijirea pielii bebelusilor, oferindu-ti cadou produsele de care ai nevoie in cresterea unui copil frumos si sanatos din cap pana in picioare!

Ce trebuie sa faci?

Arata-ne ca stii cum sa ai grija de pielea bebelusului tau, raspunzand la urmatoarea intrebarea "Cum poti sa mentii pielea bebelusului tau frumoasa si sanatoasa?"  

Premiile oferite:

Raspunsul corect la intrebarea concursului "Ingrijirea pielii bebelusului" by Johnson’s baby iti poate aduce cate un premiu saptamanal, timp de o luna, ce consta in:

  • Sampon cu levantica Johnson’s baby 500 ml;
  • Lotiune de spalare hidratanta soft Johnson’s baby 500 ml;
  • Lotiune hidratanta soft Johnson’s baby 200 ml;
  • Servetele umede extra sensitive Johnson’s baby – 56 buc/pachet.

Raspunde la intrebarea concursului si castiga unul dintre cele 4  kit-uri de ingrijire a pielii bebelusului tau, de care te vei indragosti de la prima utilizare.

Perioada de participare 20 Iulie 2015 - 20 August 2015. Extragerea castigatorilor: 20 August 2015.