77
concursuri
active
Premii
in valoare de

674.74
miliarde de lei,
adica

674.739.387,00
RON
11588
concursuri
expirate
33
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 4 epilatoare Rowenta Flower Love!

 admin  2015.07.23  Beauty,Electronice,Trageri la sorti  1315

concurs Cosmopolitan

Vara este despre piele fină, zile leneșe la soare și petreceri interminabile alături de prieteni. Pentru a-ți face vara asta și mai frumoasă, Cosmo ți-a pregătit un concurs pe gustul tău, unde poți câștiga unul dintre cele 4 epilatoare Rowenta Flower Love.

Gama de epilatoare Flower Love transformă epilatul într-un răsfăț. Vei fi mereu pregătită pentru plimbare, iar concediile vor fi perfecte ca picioarele tale, pentru că epilatoarele Flower Love dispun de 24 de pensete cu forma Y de înaltă eficiență pentru îndepărtarea chiar și a celor mai mici fire de păr, de accesoriu de precizie pentru un contur perfect, accesoriu ce permite poziționarea aparatului pe piele la un anumit unghi pentru mai mult confort și accesoriu care are încorporate bile de masaj, ca să te bucuri de o sesiune plăcută de epilare.

Cum participi?

Concursul se desfășoară între 22 iulie 2015 și 05 august 2015, așadar ai la dispoziție suficient timp să faci poza perfectă pentru a o posta pe profilul personal de Facebook, alături de #CosmopolitanRo #smoothskin #rowentaforeml și apoi să înregistrezi postarea în formularul de concurs.

Atenție, însă, ai dreptul să te înscrii în concurs cu o singură postare! Poza trebuie să fie despre vară și despre piele fină, așa cum o vei avea după epilare.

Extragerea celor 3 câștigătoare va avea loc pe 06 august 2015, când le vom anunța și pe site.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online epilator Rowenta Rowenta Flower Love concurs Cosmopolitan #CosmopolitanRo #smoothskin #rowentaforeml castiga epilator concurs epilator