Acest concurs a expirat în data de 2015-08-23. Vezi concursurile active aici.
Distractie cu premii pe val!

Promotia "Distractie cu premii pe val" va incepe pe data de 22 iulie 2015, ora 00:00:01 si va dura pana la 22 august 2015, ora 23:59:59. Promotia este organizata si desfasurata in locatiile din judetele Prahova, Arges, Bucuresti ‐ Ilfov, unde se comercializeaza produsele Ristorante, Guseppe, Mini Guseppe si Tradizionale de la Dr. Oetker.

Produsele Participante la aceasta campanie sunt urmatoarele:  

  • Pizza Ristorante
  • Pizza Guseppe
  • Mini Guseppe
  • Pizza Tradizionale

Produsele  participante la Campanie sunt disponibile in limita stocului existent din fiecare magazin care comercializeaza produsele Dr Oetker. Participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal pentru validarea ulterioara a premiilor, in cazul unui castig.

Ce trebuie sa faca Participantul:

  • a. sa achizitioneze in perioada promotiei un produs participant;
  • b. sa solicite si sa pastreze bonul fiscal pentru validare; data bonului fiscal nu trebuie sa fie anterioara datei de inceput a promotiei (22 iulie 2015). In cazul in care pe bonul fiscal nu sunt mentionate specific numele produselor, participantul trebuie sa pastreze ambalajele produselor pentru validarea ulterioara a premiului, in cazul unui castig;  
  • c. sa trimita in perioada 22 iulie – 22 august 2015 un SMS la numarul 1784 (tarif normal valabil in retelele Orange / Vodafone / Telekom) care sa contina numarul bonului fiscal;

Un Participant poate inscrie in concurs maxim 15 bonuri fiscale intr‐o zi calendaristica.

In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele categorii de premii:  

  • 320 x Bilet Divertiland

Pentru fiecare premiu, anterior inceperii Promotiei, se va aloca in mod aleator, printr‐o tragere la sorti, cate un moment castigator (un moment castigator este definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5) din intervalul 10:00 – 20:00. In total se vor extrage 320 de momente castigatoare, 10/zi. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr‐un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public.  

Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv (Exemplu: Sa presupunem ca pentru un premiu s‐a extras momentul castigator format din ziua 05.08.2015, ora 12:17, iar numarul de ordine are valoarea 3. Va castiga Participantul care a trimis in data de 05.08.2015, al 3‐lea SMS valid dupa momentul 12:17).

Regulamentul oficial al campaniei il gasiti aici.