Acest concurs a expirat în data de 2016-08-15. Vezi concursurile active aici.
Ai puncte Multibonus, obtii premii garantat!

Campania „Ai puncte Multibonus, obtii premii garantat!” va incepe la data de 22.06.2016, ora 00:00:00 si se va incheia la data de 14.08.2016, ora 23:59:59.

Pentru a participa la campanie, clientii vor ceda minimum 350 de puncte in cadrul unei tranzactii efectuate prin intermediul website-ului www.multibonus.ro sau in benzinariile ce fac parte din Grupul MOL, din Romania, participante la campanie, pentru produse si servicii, cu exceptia tigaretelor, carburantilor, vinietelor pentru Romania si Ungaria si altor taxe de drum, in perioada de desfasurare a campaniei, utilizand cardul MultiBonus pentru cedarea de puncte.

In campanie nu sunt incluse operatiunile de transfer de puncte de pe un card MultiBonus pe un altul. Utilizatorii de carduri MOL RED si MOL Blue se califica pentru a participa la aceasta campanie.

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

  • prin tragere la sorti, 300 carduri de cumparaturi MOL Blue in valoare de 100 RON fiecare (TVA inclus), valabile in benzinariile ce fac parte din Grupul MOL din Romania.

Pe perioada de desfasurare a Campaniei se vor extrage saptamanal, cate 35 castigatori si 17 rezerve in primele 7 saptamani, respectiv cate 55 de castigatori si 27 de rezerve, pentru cardurile de cumparaturi MOL Blue x 100 lei (TVA inclus) fiecare.