Acest concurs a expirat în data de 2015-12-08. Vezi concursurile active aici.
Tuborg Christmas Brew Ride.

Campania va incepe la data de 17 noiembrie 2015 – ora 14:00 si se va desfasura pana la data de 07 decembrie 2015 – ora 23:59.

Pentru inscrierea valabila in vederea participarii la Campanie este necesara indeplinirea cumulativa a urmatoarelor conditii:

  • sa detina un cont de Facebook propriu;
  • sa acceseze pagina oficiala de Facebook TuborgSound;
  • sa acceseze aplicatia numita „Tuborg Christmas Brew Ride” pe perioada de desfasurare a campaniei;
  • sa completeze formularul aplicaţiei cu urmatoarele date: nume, prenume, adresă e-mail, vârstă, numar de telefon valid, localitate şi judeţ;
  • sa completeze numele (obligatoriu) si adresa de e-mail a 5 prieteni (minin o adresa de email valida). Participantii trebuie sa introduca minim o adresa de email la alegere, restul de 4 fiind optionale. Prietenii invitati vor primi un e-mail din partea Organizatorului.
  • sa acceseze jocul, sa citeasca instructiunile si sa acumuleze cat mai multe puncte. Sania participantului se va ridica deasupra orasului, iar pe 5 cosuri de fum participantul va identifica numele  prietenilor mentionate la inscriere. Atunci cand sania se afla in dreptul unui anumit cos de fum, acesta va trebui sa utilizeze tasta spatiu sau touch de ecran in cazul accesarii de pe mobil pentru a livra cadoul. Aceeasi mod de interactiune va fi utilizat si in cazul acumularii de bonusuri.

Punctele pot fi acumulate astfel:

  • Fiecare cadou livrat ii va aduce participantului 5 puncte. Participantul va mai avea posibilitatea de a acumula bonusuri constand in sticle Tuborg sau bax-uri Tuborg Brew. Pentru fiecare sticla Tuborg Brew colectata va primi 1 punct, iar pentru fiecare bax Tuborg Brew cate 2 puncte.
  • Un participant va avea posibilitatea de a colecta maxim 10 bonusuri per fiecare joc parcurs. Un participant poate acceasa jocul de cate ori doreste pe zi. La fiecare joc isi poate alege alti 5 prieteni carora doreste sa "le livreze" cadouri sau ii poate pastra pe aceeasi mentionati la primul joc.

In cadrul campaniei vor exista 3 perioade de concurs, definite astfel:

  • perioada 1: 17 noiembrie 2015, ora 14:00 – 23 noiembrie 2015, ora 23:59;
  • perioada 2: 24 noiembrie 2015, ora 00:00– 30 noiembrie 2015, ora 23:59;
  • perioada 3: 01 decembrie 2015, ora 00:00– 07 decembrie 2015, ora 23:59;

La finalul fiecarei perioade de concurs se vor desemna 10 castigatori in cadrul jocului in baza celui mai mare punctaj obtinut. Punctajul acumulat se reseteaza dupa fiecare perioada pentru fiecare participant. In cazul in care vor exista mai multi participanti cu punctaj egal, va fi desemnat castigator primul participant care a acumulat punctajul respectiv.

In cadrul campaniei se vor acorda 10 premii pentru fiecare perioada, in total 30 premii. Premiile constau in:

  • Premii saptamana 1 - 10 x Kit petrecere 1 - Caciula + Papioane + bax bere 0.5l doza
  • Premii Saptamana 2 - 10 x Kit petrecere 2 - Urechi iepure + cravata+ bax bere 0.5l doza
  • Premii Saptamana 3 - 10 x Kit Petrecere 3 - Polar + bax bere 0.5l doza

Castigarea premiilor oferite in cadrul campaniei se face in functie de punctajul acumulat pe parcursul unei saptamani de concurs. In cadrul campaniei vor exista 3 perioade distincte de concurs. Dupa incheierea fiecarei perioade de concurs, organizatorul va publica pe pagina de Facebook, in cadrul aplicatiei, castigatorii pentru perioada respectiva, in functie de punctajul acumulat. Castigatorii vor fi afisati in maxim 2 zile lucratoare de la data incheierii fiecarei perioade.

Lista finala a castigatorilor validati va fi publicata pe pagina de Facebook TuborgSound, in termen de cel mult 5 zile lucratoare de la data incheierii campaniei promotionale.