Diverse • Trageri la sorti • Castig instant • Alimente

Concurs: Castiga unul dintre cele 30 de kituri Hochland Tartino si unul dintre cele 60 de seturi de farfurii creative Dinner Do's!

Adăugat de concursoman în data de 2015.10.24 • 2619 vizualizări

concurs Hochland

Tartino pune un zambet pe chipul lui Robotino!

Promotia “Tartino pune un zambet pe chipul lui Robotino!” va incepe pe data de 22 octombrie 2015, ora 13:00:00 si va dura pana pe data de 20 noiembrie 2015, ora 23:59:59.

Pentru a se inscrie in aceasta campanie, participantul trebuie:

 • a) sa intre pe website-ul hochland.ro;
 • b) sa intre in sectiunea “Inveseleste-l pe Robotino” si sa aleaga un zambet si (cel putin) un obiect vestimentar cu care sa schimbe infatisarea lui Robotino dintre cele puse la dispozitie in galeria de pe website;
 • c) sa completeze formularul cu datele personale;
 • d) dupa ce a completat formularul si a apasat butonul “Afla daca ai castigat”, va primi unul dintre cele doua raspunsuri de mai jos:
  • in cazul in care a castigat, va aparea mesajul: “Felicitari, ai castigat un premiu vesel. Te vom contacta telefonic in maximum 3 zile lucratoare pentru confirmarea datelor. Spune-le prietenilor ca ai castigat inveselindu-l pe Robotino. Intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 30 de kituri Hochland Tartino” + buton “Share on Facebook”;
  • in cazul in care nu a castigat, ii va aparea mesajul: “Norocul nu a fost azi de partea ta, dar poti incerca din nou maine. Mai ai o multime de sanse de castig pana pe 20 noiembrie 2015. Arata-le prietenilor ce zambet Hochland Tartino l-ai invatat pe Robotino si intra in tragerea la sorti pentru unul din cele 30 de kituri Hochland Tartino” + buton “Share on Facebook”;
 • e) Toti cei care il inveselesc pe Robotino (urmand pasii de mai sus) au sansa sa castige prin moment norocos unul dintre cele 60 de seturi de farfurii creative Dinner Do's.
 • Toti cei care folosesc optiunea Share on Facebook vor intra in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 30 de kituri Hochland Tartino care se vor acorda la finalul campaniei. Fiecare inveselire a lui Robotino are dreptul la un share si ii aduce participantului o sansa in tragerea la sorti. Daca un participant foloseste functia share dupa ce a inchis fereastra de browser cu detaliile campaniei, share-ul nu va fi luat in considerare ca o sansa de castig;

Un participant il poate inveseli pe Robotino o data pe zi, in fiecare zi de campanie, pe toata durata campaniei. 

In cadrul acestei campanii, organizatorul ofera urmatoarele premii:

 • Premiu acordat prin moment norocos
  • 60 x Set de farfurii creative Dinner Do's: contine 3 farfurii de melamina
 • Premiu acordat prin tragere la sorti
  • 30 x Kit Hochland Tartino: contine 1 x tub Hochland Tartino Natur, 1 x tub Hochland Tartino Rosii, 1 x tub Hochland Tartino Spanac si o gentuta frigorifica

Premiile se vor acorda prin momente norocoase. Inainte de inceperea Campaniei, va avea loc o extragere aleatoare prin care se vor desemna momentele castigatoare pentru cele 60 de premii oferite in cadrul promotiei. Tragerea la sorti va avea loc la sediul Agentiei si va fi asistata de un notar public. Pentru fiecare zi de promotie se vor extrage 2 momente castigatoare. Momentele castigatoare vor avea urmatorul format: [zi/ora/minut/secunda] pentru fiecare premiu. Un moment castigator este cuprins intre ora:minutul:secunda desemnat castigator, dar nu mai tarziu de ultima secunda inaintea inceperii urmatorului moment norocos. Asadar, un premiu poate fi castigat de Participantul care l-a inveselit pe Robotino, accesand website-ul hochland.ro in ora:minutul:secunda desemnate moment castigator sau imediat dupa momentul desemnat castigator, dar nu mai tarziu de ultima secunda inaintea inceperii urmatorului moment norocos.

Astfel, pe toata durata campanei vor exista 60 de momente castigatoare in urma carora vor fi acordate cele 60 de premii constand in seturi de farfurii creative Dinner Do's.

Daca premiul alocat unui moment norocos din perioada de desfasurarea a Campaniei, nu se castiga sau daca Participantul desemnat castigator nu indeplineste conditiile de validare, Organizatorul isi rezerva dreptul de a reporta respectivul premiu, acesta urmand sa se acorde printr-o tragere la sorti organizata la sfarsitul promotiei, la care vor participa toate inscrierile valide si necastigatoare din cadrul Campaniei.

Tragerea la sorti va avea loc la sediul Agentiei, in data de 27 noiembrie 2015. De asemenea, la extragerea din 27 noiembrie 2015 se vor extrage si 30 de castigatori pentru kiturile Hochland Tartino dintre toti cei care au folosit functia Share on Facebook si au distribuit pe reteaua de socializare versiunea inveselita a lui Robotino. Pentru aceste premii nu exista rezerve.

(P): Ești pregătit să câștigi? Câștigă o tabletă Lenovo TAB 4 și 2 telefoane Huawei P20!


PARTICIPA LA CONCURS