Acest concurs a expirat în data de 2018-07-18. Vezi concursurile active aici.
Hai sa dam Fuga din Asiguropolis! Te asteapta premii pe masura vacantei pe care o planifici!

Campania "Fuga din Asiguropolis" se va desfasura in perioada 20.06.2018 - 17.07.2018.

Pentru participarca la concurs participantul trebuie:

  • sa acceseaze jocul in site-ul www.asiguropedia.ro/fuga-din-asiguropolis;
  • pentru a accesa jocul, utilizatorii se autentifica cu contul de Facebook sau prin formularul de inregistrare;
  • pe parcursul jocului trebuie sa raspunda la 15 intrebari de circulatie. Punctajul se acorda astfel - un raspuns corect inseamna 10 puncte, un raspuns gresit insearnna (-3) puncte. Raspunsurile gresite se depuncteaza. Pentru a in intra in procedura extragerii din tombola, participantii au nevoie de un punctaj de minimum 90 de puncte.
  • la finalul jocului utilizatorii trebuie sa-si lase datele personale pentru a putea fi contactati in cazul in care vor fi extrasi castigatori;

Un utilizator se poate juca de cate ori doreste, dar in concurs va avea o singura sansa de castig, cu conditia sa fi obtinut cel putin o data punctajul minim de 90 de puncte.

In cadrul concursului se vor oferi 6 premii constand in:

  • 3 tichete de vacanta - Voucher vacanta destinatii in Romania in valoare de 1000 lei (net) In baza voucherului se beneficieaza de cazare cu mic dejun in unitatile turistice de cazare de pe teritoriul tarii, in limita sumei de 1000 lei. In cazulin care valoarea sejurul ales depaseste suma alocata, castigatorii isi isi vor achita singuri diferenta. Valabilitatea voucherului este 15 septembrie 2018

Tragerea la sorti va fi realizata folosind un mecanism automat de tragere la sorti (random.org). Participantii care vor fi desemnati castigatori in urma tragerii la sorti vor fi anuntati pe site-ul Asiguropedia.ro Extragerea castigatorilor se va face la data de 18 iulie 2018 si se vor lua in calcul toate inscrierile ce respecta prezentul Regulament.

Are dreptul sa participe in campanie orice persoana frzica, cu varsta peste 18 ani detinatoare a unui permis de conducere auto valabil, cu domiciliul sau resedinta in Romania, si care a a raspuns corect la intrebarile de legislatie rutiera de pe site-ul www.asiguropedia.ro/fuga-din-asiguropolis si accepta termenii si conditiile prezentului Regulament. Acest concurs nu este sponsorizat, administrat sau asociat cu site-ul Concursoman.ro. Pentru mai multe detalii consulta regulamentul oficial complet.