Acest concurs a expirat în data de 2016-11-23. Vezi concursurile active aici.
Spune-ne care este piesa de mobilier de pe lemet.ro pe care ti-o doresti in aceasta toamna?

Mobilează-ți casa la prețuri speciale, cu mobilă Lem’s. Produsă în România, desenat, testat și produs special pentru casele Românilor, mobila din magazinele Lem’s are reduceri de până la 50% în această toamnă. Până pe 20 noiembrie te bucuri de reduceri la toate produsele, în toată rețeaua de magazine din țară. Câștigă unul dintre cele 3 vouchere de cumpărături a câte 500 lei fiecare, răspunzând la întrebarea de concurs.

Designerii fabricii de mobilă Lemet, ce deține reteaua de magazine LEM’S, adaptează tendințele și materialele noi din industria mobilei pentru a se potrivi în casa românului. Programele de mobilă sunt create diferențiat pentru a satisface nevoile clientilor cu venituri mici, medii și mari. LEM’S oferă astfel mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier produs cu mândrie in România.

Magazinele de mobilă Lem’s acoperă teritorial întreaga țară și păstrează același standard de calitate. În interiorul fiecărui magazin Lem’s se găsesc cele mai noi modele de mobilier care îndeplinesc toate aceste calități, fie că este vorba de programe pentru living, bucătărie, dormitor sau de produse precum canapelele sau saltelele.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe www.eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 20 octombrie – 22 noiembrie 2016.

Extragerea este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 22 noiembrie 2016.