107
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.375.70
miliarde de lei,
adica

1.375.700.000,00
RON
11644
concursuri
expirate
35
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 televizoare Sony Bravia!

 admin  27.04.2016  Electronice,Trageri la sorti  3606

concurs Unica

Unica si AXN te premiaza! Televizorul care iti ofera experiente ca la cinema – imagini realiste, detalii incredibile si culori uimitoare, sistem clar de reproducere a sunetelor si bass intens, perfecte pentru filmele si serialele preferate – poate fi al tau.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de concurs cu datele tale si raspunsul corect la intrebarea “Pe ce insula exotica se intampla actiunea serialului Intre prieteni?” si esti inscris automat in tragerea la sorti pentru unul dintre cele 3 televizoare Sony Bravia.

Descopera unul dintre cele mai asteptate seriale: Intre prieteni (Mad Dogs), din 29 aprilie 2016, ora 22:00, pe AXN, in fiecare vineri!

Despre Intre prieteni: La inceputul serialului, Cobi (Steve Zahn), Lex (Michael Imperioli), Gus (Romany Malco) si Joel (Ben Chaplin) se aduna ca sa sarbatoreasca pensionarea timpurie a prietenului lor Milo (Billy Zane) in vila sa din Belize. Insa camaraderie dintre ei nu dureaza prea mult, deoarece vechi neintegeleri ies la suprafata, secrete explodeaza, iar excursia in paradis se transforma foarte repede intr-un labirint de cosmar, plin de minciuni, deceptii si crime. Serialul prezinta povestea unei prietenii puse la test. Scosi din elementul lor, prietenii isi dau seama ca singurul mod prin care vor putea sa supravietuiasca aventurii va fi sa aiba incredere unii in altii. Oare vor reusi?


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Unica castiga premii concurs AXN Mad Dogs Intre prieteni actiunea serialului Intre prieteni insula exotica


Nu rata nici un concurs! Aboneaza-te acum la newsletter-ul nostru!
Adresa ta de mail