80
concursuri
active
Premii
in valoare de

695.84
miliarde de lei,
adica

695.839.387,00
RON
11574
concursuri
expirate
26
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 smartphone-uri iPhone 6 si 20 de bonuri valorice Billa in valoare de 100 lei fiecare!

 admin  2015.04.07  Telefoane,Vouchere,Trageri la sorti  1862

concurs Billa

Promotia "Duelul oualor" se va desfasura in perioada 6 aprilie – 20 aprilie 2015.

Pentru a participa la Promotie, participantii trebuie sa urmeze urmatorii pasi:

  • a) Mai intai, participantii vor trebui sa acceseze aplicatia de pe Pagina de Facebook Billa Romania, unde li se va afisa homepage-ul aplicatiei.
  • b) Utilizatorii vor trebui sa dea click pe butonul „Intra in joc”;
  • c) In vederea inscrierii in Promotie, participantii vor trebui sa completeze corect si complet formularul de inscriere la concurs, cu urmatoarele date: nume, prenume, e-mail, varsta, numar de telefon mobil. Bifarea casutei ”Sunt de acord cu regulamentul concursului” este obligatorie;
  • d) Dupa inscriere in concurs, utilizatorul trebuie sa isi aleaga un ou din cele prezentate in aplicatie;
  • e) Odata cu alegerea oului se va deschide pagina de joc, unde trebuie sa apese butonul „ciocneste oul”;
  • f) Scopul jocului este acela de a sparge oul Billa. De fiecare data cand utilizatorul a spart oul Billa, acesta primeste o sansa in plus la tragerea la sorti. Orice utilizator care se inscrie in aplicatie, are din start o sansa de castig. Maximul de sanse pe care il poate atinge un utilizator este de 500;
  • g) In cazul in care oul utilizatorului se sparge, acesta are posibilitatea de a-l repara prin doua optiuni: apasand butonul „share pe wall” sau „invita un prieten”. Utilizatorul poate da share o singura data. Pentru share, oul se repara o singura data. Pentru fiecare prieten invitat si care accepta invitatia, utilizatorul primeste cate o noua reparatie a oului.

In cadrul prezentului concurs se vor acorda 3 premii mari, constand in cate un telefon iPhone 6, 16 GB, Space Grey, in valoare de 3.150 de Lei fiecare ( TVA inclus) si 20 de premii mici constand in bonuri valorice Billa in valoare de 100 de Lei (TVA inclus) fiecare.

La finalul Promotiei, in data 22 aprilie 2015, se va efectua tragerea la sorti pe baza unui algoritm electronic securizat, dintre toti participantii unici valizi care si-au inscris datele de contact in tab-ul de concurs si care au finalizat inscrierile pana la data de 20 aprilie 2015 (inclusiv). In urma tragerii la sorti vor fi desemnati 3 castigatori si 1 rezerva pentru premiile mari si 20 de castigatori si 5 rezerve pentru premiile mici.


PARTICIPA LA CONCURS

Duelul oualor castiga iPhone 6 concurs iPhone 6 concurs Billa intra in joc concursuri online