101
concursuri
active
Premii
in valoare de

1.330.10
miliarde de lei,
adica

1.330.100.000,00
RON
11652
concursuri
expirate
24
online
Promoveaza-ți concursul
pe cel mai mare site de concursuri online
din Romănia!
Aplică

Concurs: Castiga unul dintre cele 3 smartphone-uri Apple iPhone SE 16Gb, 4G!

 admin  2016.09.11  Telefoane,Trageri la sorti  3483

concurs Bunica

Campania “Selfie cu Bunica” va incepe la data de 05 septembrie 2016, ora 10:00:00, si va dura pana la data de 02 octombrie 2016, inclusiv, ora 23:59:59.

Participantii au 2 optiuni de a se inscrie in campanie:

  • prin accesarea site-ului www.pupicipentrubunici.ro, incarcarea pozei si completarea urmatoarelor date: Nume, Prenume si adresa E-mail;
  • prin accesarea aplicatiei Instagram, cu afisarea unei poze publice alaturi de hashtag-ul “#selfiecubunica”, respectand urmatoarele conditii:
    • participantul trebuie sa posteze poza asigurandu-se ca profilul sau de Instagram este public;
    • participantul trebuie sa foloseasca hashtag-ul “#selfiecubunica” in descrierea pozei;
    • fotografia sa fie postata in perioada campaniei si sa nu fie stearsa inainte de data publicarii tuturor castigatorilor validati;

Prin intermediul unei aplicatii, pozele publice care au hashtag-ul “#selfiecubunica” vor fi preluate pe site-ul campaniei www.pupicipentrubunici.ro.

Pozele care se uploadeaza in formularul din website vor trece printr-un process de validare care poate dura pana la 2 zile lucratoare pana sa apara in galerie, in cazul in care sunt conforme cu cerintele din Regulamentul Oficial.

In cadrul campaniei se vor acorda urmatoarele premii:

Dupa incheierea campaniei, in data de 05 octombrie 2016 va avea loc tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor premiilor. La tragerea la sorti vor participa toate inscrierile valide receptionate atat prin intermediul Instagram cat si pe site-ul pupicipentrubunici.ro, pe toata perioada campaniei.

Participantii inscrisi in campanie declara ca inteleg si accepta faptul ca pot posta pe profilul de Instagram poza doar daca isi exercita drepturi de autor depline, care ii reprezinta, si nu sunt copiate din alte surse. Fotografiile “#SelfieCuBunica” nu trebuie sa fie obscene sau indecente (inclusiv si nelimitandu-se la referiri de nuditate, pornografie sau vulgaritate), nu trebuie sa fie contrare bunelor moravuri, nu trebuie sa contina detalii defaimatoare, cuvinte sau simboluri care sunt jignitoare in general sau in mod direct pentru persoane de o anumita rasa, entitate, religie, orientare sexuala sau grup socio-economic. Fotografiile nu trebuie sa contina amenintari catre orice terta persoana, loc, afacere sau grup, nu trebuie sa lezeze intimitatea, dreptul la viata privata si/sau alte drepturi ale oricarei terte persoane, firmelor sau entitatilor si nu trebuie sa incalce in niciun alt mod legile si reglementarile aplicabile.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare orice inscriere/participare la campanie si, in consecinta, sa elimine participarea in campanie a oricarei postari asupra careia planeaza suspiciuni de falsitate sau de nerespectare a prevederilor prezentului Regulament Oficial si/sau a legilor in vigoare, sau pe care acesta nu o considera potrivita /decenta.

Prin inscrierea in campanie, participantii consimt ca au luat cunostinta de prevederile prezentului Regulament Oficial, de mecanica participarii in campanie, au inteles-o si accepta faptul ca, fotografiile inscrise vor fi facute publice si vor aparea la comun alaturi de informatiile publice personale din cadrul Instagram.


PARTICIPA LA CONCURS

concursuri online concurs Bunica castiga premii Selfie cu Bunica concurs iPhone SE castiga iPhone SE www.pupicipentrubunici.ro pupicipentrubunici.roNu rata nici un concurs! Abonează-te la newsletter-ul Concursoman!

Concursoman.ro va folosi informațiile oferite în acest formular pentru a păstra legătura cu tine și pentru a-ți oferi articole și oferte promoționale referitoare la serviciile sale. Te rugăm să selectezi ce fel de e-mailuri dorești să primești în continuare de la noi:

Te poți dezabona de la newsletterele Concursoman.ro în orice moment prin trimiterea unui e-mail la newsletter@concursoman.ro sau prin activarea linkului de Dezabonare.

We use Mailchimp as our marketing platform. By clicking below to subscribe, you acknowledge that your information will be transferred to Mailchimp for processing. Learn more about Mailchimp's privacy practices here.