Acest concurs a expirat în data de 2014-12-09. Vezi concursurile active aici.
Stiai ca si tenul are propriile sale baterii… celulare?

Stiai ca si tenul are propriile sale baterii… celulare?

Cosmetic Plant a gasit o formula care le incarca rapid si lasa ridurile sa mai astepte si a relansat gama Q10 + ceai verde bazata pe o formula moderna cu ingrediente de origine naturala in proportie de peste 85%, speciala pentru femeile active si moderne, cu varsta cuprinsa intre 30 – 55+ ani, care cunosc importanta ingrijirii tenului si pielii, pentru a le mentine aspectul tanar si plin de vitalitate.

Noile produse previn degradarea acidului hialuronic si a colagenului, prevenind astfel apritia ridurilor. Si nu uitati: contin 0% parabeni si coloranti.

Cele trei premiile constau in pachete Cosmetic Plant - Gama Q10+ceai verde formate din: Crema antirid de zi – 50 ml; crema antirid de noapte – 50 ml; Crema contur ochi – 30 ml; Lapte demachiant revitalizant – 200 ml; Lotiune tonica revitalizanta – 200 ml; Lapte pentru corp – 200 ml; Crema pentru maini anti – imbatranire – 100 ml.

Participa la concurs in perioada 17 noiembrie – 8 decembrie 2014, raspunde corect la intrebarea "Ce rol au coenzima Q10 si ceaiul verde ce se afla in compozitia noii game Q10+ceai verde de la Cosmetic Plant?" si poti castiga unul dintre cele 3 seturi din noua gama Q10+ceai verde de la Cosmetic Plant!