Acest concurs a expirat în data de 2016-12-29. Vezi concursurile active aici.
Tu stii cum sa-ti protejezi frumusetea?

Prin conținutul său de aur coloidal, noua gamă Cien Gold hidratează pielea, îi conferă elasticitate şi fermitate, redându-i aspectul tânăr pe care îl merită.

Un adevărat elixir al vieții, ce stimulează regenerarea celulelor, activează enzimele şi reface țesuturile Produsele Cien Gold se bucură de acreditări și certificări internaționale.

24 de ore din 24, noua gama Cien Gold, înnobilată cu cel mai de preţ ingredient, aurul coloidal, îţi va răsfăţa frumuseţea. Pregăteşte-ţi faţa, ochii, gâtul, decolteul şi mâinile pentru un adevărat regal antioxidant, elastic, luminos şi hidratant.

Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie să aibă cont pe eva.ro şi să completeze toate câmpurile din profil. Participă la concurs utilizatorii care au postat un comentariu în pagina concursului.

Concursul se desfășoară în perioada 13 decembrie – 28 decembrie 2016.

Extragerea câştigătorilor este efectuată automat cu ajutorul calculatorului, în data de 28 decembrie 2016. Se vor acorda 3 seturi Cien Gold; fiecare set conţine: Cien Gold cremă de zi pentru regenerare celulară, Cien Gold cremă pentru mâini şi Cien Gold ser antirid cu efect de lifting.