Sursă foto: -
Acest concurs a expirat în data de 2014-10-03. Vezi concursurile active aici.
Sub ce denumire mai este cunoscut fructul de maracuja?

Maracuja Pure Special Oil este un ser natural pe baza de ulei pur de maracuja, cu efect anti-aging, hidratant și intens iluminator, adecvat și pentru tenul cu nevoi speciale. Maracuja Pure Special Oil face parte din cea mai noua gamă de produse din portofoliul Secom® , fito-dermatocosmeticele pentru îngrijire și înfrumusetare Life-flo®.

Participa la concurs in perioada 18 septembrie – 2 octombrie 2014, raspunde corect la intrebarea "Sub ce denumire mai este cunoscut fructul de maracuja?" si poti castiga unul dintre cele 3 produse Maracuja Pure Special Oil!