Acest concurs a expirat în data de 2017-09-22. Vezi concursurile active aici.
Imbogateste-ti culoarea parului cu Loncolor Expert Oil Fusion!

Îmbogățește-ți culoarea părului cu LONCOLOR Expert Oil Fusion!

La început de toamnă, cele 14 culori intense și strălucitoare sunt mai bogate ca oricând, numai la PROFI. Fără amoniac și cu 6 uleiuri naturale, fiecare vopsea permanentă a gamei conține în plus, pentru tine, șansa de a câștiga atractive premii în bani zi de zi.

Vino în magazinele PROFI, în perioada 01 – 21 Septembrie 2017, cumpără un set de colorare LONCOLOR Expert Oil Fusion si trimite numărul bonului fiscal, prin SMS, la 1703 (tarif normal în toate rețelele: Orange, Vodafone și Telekom) pentru a afla dacă ești câștigătoarea unuia dintre cele 63 de premii în valoare de 100 lei fiecare.

Mai multe produse LONCOLOR Expert Oil Fusion cumpărate, mai multe șanse de câștig!

Păstrează bonul fiscal pentru validarea premiului. 

Bogăție prin culoare și în buzunare cu LONCOLOR Expert Oil Fusion, votat Produsul Anului 2017 pentru inovație.  Votat Produsul Anului in categoria “vopsea pentru păr”.  Studiu realizat on-line de Exact, pe un esantion de 6000 de consumatori romani, reprezentativ pentru populatia din mediul urban cu varsta cuprinsa intre 18 si 54 de ani, utilizatori de internet. Eroarea maxima de esantionare este +/-1.3%. Studiul a avut loc in luna aprilie 2017. Criteriile de selectie au fost: inovatie, atractivitate, satisfactie.