Acest concurs a expirat în data de 2017-01-07. Vezi concursurile active aici.
Ce note predomina in general in parfumurile de iarna?

Asa cum iti schimbi garderoba in functie de sezon, este recomandat sa iti schimbi parfumul in functie de anotimp, caci temperatura influenteaza modul in care percepem aromele. Astfel, iarna se mizeaza pe arome puternice, cu note oriental-lemnoase.

Pentru sezonul rece, am discutat cu parfumeria Infinite Love, care ne-a povestit care sunt cele mai populare parfumuri de iarna pentru femei si barbati si care sunt notele folosite in parfumurile de iarna, ca tu sa ai de unde sa te inspiri. 

Cele mai bune Parfumuri de Iarna pentru Femei:

  1. Parfum Mystras -  Parfum oriental de iarna cu note de pere, portocale si piper, combinate cu o aroma placuta de cafea cu iasomie. La baza regasim aromele de paciuli si cedru, precum si perechea vanilie - cafea, o combinatie ideala de sezon rece. Se aseamana cu Black Opium, Yves Saint Laurent.
  2. Parfum Cancun -  Parfum oriental ce combina maracuia si romul si contine miresme care ne amintesc de gardenie si mosc. Notele de baza sunt migdalate si se imbina cu cele de vanilie, oferind un plus de aroma zilelor de iarna. Se aseamana cu 212 Vip Carolina Herrera.
  3. Parfum Bogota -  Parfum oriental cu note dulci de mandarina si lacramioare. O adevarata sinestezie a simturilor, cu note de baza de paciuli, ambra si vanilie. Se aseamana cu Opium, Yves Saint Laurent.
  4. Parfum Cosenza - Parfum puternic oriental, cu note de coacaze, smochine si violete, armonizate de inmiresmata iasomie. Se aseamana cu parfumul Crystal Noir - Versace.
  5. Parfum Champs Elysee  - O combinatie aromata de vanilie si iasomie, ce se potriveste cu aroma de stânjenel din nota de mijloc. Parfumul este intregit de mosc, o nota extrem de senzuala si potrivita pentru serile reci de iarna. Se aseamana cu Chance - Chanel.

Participa la concurs in perioada 21 decembrie – 6 ianuarie 2017, raspunde corect la intrebarea "Ce note predomina in general in parfumurile de iarna?" si poti câstiga 3 premii: parfumuri pentru femei in variante de: 100ml; 50 ml; 8 ml (travel size).